IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LAVINE ODUŠEVLJENJA: Iz ruševina su izvučeni majka i otac, dvije djevojčice i dječak, ovo je trenutak kad su iz ruševina spašena cijela porodica… (foto, video)

Objavljen je video na kojem je prikazano izuzetno oduševljenje brojnih prisutnih koji su s nestrpljenjem pratili izvlačenje cijele porodice iz ruševina…

HALEP: Svijet, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 09: 02-2023, 10: 44… LAVINE ODUŠEVLJENJA: Iz ruševina su izvučeni majka i otac, dvije djevojčice i dječak, ovo je trenutak kad su iz ruševina spašena cijela porodica… (foto, video)

Još traje borba za preživljavanjem u Turskoj i Siriji nakon razornih potresa koji su, prema posljednjim informacijama, odnijeli više od 16.000 života, a desetine hiljada ljudi je povrijeđeno.

Zabrinjava što rapidno raste broj poginulih, a ekstremni vremenski uslovi otežavaju potragu. No, kada spasioci uspije iz ruševina spasiti živote nastaje oduševljenje svih prisutnih pa su se tako spasioci, ali i lokalno stanovništvo u Siriji radovali kada je spašena cijela porodica.

ABC News je objavio video na kojem je prikazano izuzetno oduševljenje brojnih prisutnih koji su s nestrpljenjem pratili izvlačenje cijele porodice iz ruševina u Siriji.

Čitaj još:   HOROR PODGORICA Djevojčicu pogodio zalutali metak...

Ta je misija na svu sreću dobro prošla, a kada su se pojavili, gromoglasan aplauz i uzvici sreće su odjekivali razrušenom pokrajinom Idlib.

Iz ruševina su izvučeni majka i otac, dvije djevojčice i dječak. Jedna od djevojčica ima četiri godine i zove se Beyz te se dobro osjeća i u stabilnom je zdravstvenom stanju nakon svega što je prošla.

BONUS VIDEO: Entire family rescued from earthquake rubble in Syria

izvor agencije

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   NOVA TUGA SREBRENICE: Brojni građani klanjali dženazu Zulfi Salihoviću- preživio je ‘KOLONU SMRTI’... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more