IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRĐAN Vukadinović: Nestranački kandidat iluzija, svaki prijedlog osim MILA Đukanovića, dobrovoljno urušavanje suverenističkog bloka… (foto, video)

Politički analitičar Srđan Vukadinović smatra da će predsjednički izbori zapravo biti pokazatelj koliko su neke partije pale, posebno Ura i SNP, za koje je, kako ističe, upitno da li i zajedno mogu preći cenzus…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 09: 02-2023, 18: 44… SRĐAN Vukadinović: Nestranački kandidat iluzija, svaki prijedlog osim MILA Đukanovića, dobrovoljno urušavanje suverenističkog bloka… (foto. video)

“Predsjednički izbori biće pokazatelji koliko su neke partije pale”…

Opozicija, sada već gotovo izvjesno, neće imati zajedničkog kandidata na predstojećim predsjedničkim izborima. Ta poruka juče je poslata i nakon sastanka predstavnika opozicionih partija, a iz nje proizilazi da će procrnogorske stranke u više kolona ući u trku za šefa države.

 Vukadinović  je za Portal Analitika saopštio, da bi idealan kandidat DPS-a, kao najjače opozicione partije u suverenističkom bloku, bio Milo Đukanović.

„Svaki prijedlog osim njega predstavlja dobrovoljni pristanak na poraz i još katastrofalnije urušavanje suverenističkog bloka. Aktuelni predsjednik je jedina opcija koja može da donese pobjedu suverenističkom bloku“, smatra Vukadinović.

Čitaj još:   Putnici na aerodromu u Beču mogu se testirati na koronu da bi izgjegli karantin po cijeni od... (foto)

Prema njegovim riječima, ako Đukanović bude kandidat sigurno će ići u drugi krug i imaće u prvom najviše glasova.

„Pitanje je kakav će biti omjer drugog i trećeg kandidata, koji će vjerovatno biti kandidati Evrope sad i DF-a“, smatra Vukadinović.

Nestranački kandidat iluzija

Stava je i da je nestranački kandidat za predstavnika procrnogorskog bloka- iluzija.

„To bi bio siguran poraz i dobrovoljno prihvatanje tog poraza“, poručuje Vukadinović.

BONUS VIDEO: Odgovori predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića na novinarska pitanja…

izvor Kodex.me