IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZAGREB: MIROSLAV Ćiro Blažević, bit će pokopan u Aleji velikana na Mirgoju! Pogreb u srijedu… (foto, video)

Sprovodni obred održat će se u srijedu 15. februara, a MIROSLAV Ćiro Blažević će, biti pokopan u 13 sati u Aleji velikana na Mirogoju u Zagrebu…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 09: 02-2023, 14: 44… ZAGREB: MIROSLAV Ćiro Blažević, bit će pokopan u Aleji velikana na Mirgoju! Pogreb u srijedu… (foto, video)

Miroslav Ćiro Blažević bit će pokopan u srijedu, 15. februara u 13 sati u Aleji velikana na zagrebačkom groblju Mirogoj, javlja Večernji list.

Na tom dijelu Mirogoja nalaze se posljednja počivališta košarkaša Dražena Petrovića, glazbenika Akija Rahimovskog, Rajka Dujmića i Krunoslava Kiće Slabinca, dirigenta Vjekoslava Šuteja, glumice Ene Begović, slikara Ede Murtića i mnogih drugih.

Ćiro se već dulje vrijeme borio s rakom prostate i sada je, nažalost, tu bitku izgubio. Ćiro je za dva dana  trebao proslaviti 88. rođendan.

Čitaj još:   PRIŠTINA: Krenula gradnja Centralne džamije na Kosovu ... (foto + video)

Legendarni trener preminuo je jutros u bolnici u Zajčevoj nakon što mu se sinoć stanje pogoršalo i hitna je došla po njega.

S obzirom na očekivani veliki interes javnosti, očekuje se kako će ZET pojačati autobusne linije za prijevoz putnika…

Očekuju se velike gužve jer će brojni  željeti  posljednji pozdraviti Ćiru. Za očekivati  je da će biti uvdene posebne linije za Mirogoj i posebna regulacija prometa na taj dan.

BONUS VIDEO: Zbogom Ćiro! Preminuo trener svih trenera 💔

izbor iBalkan.net/ agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more