IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR- HVALIO SE ŠTA JE SVE RASPRODAO DA MLADU PLATI 600 EURA: Šok spisak oca koji je silovao nevjestu svog sina… (foto)

Slučaj oca i sina iz okoline Pančeva koji se sumnjiče da su silovali djevojku (18) koju su prethodno kao nevjestu kupili u istom selu, ne prestaje da šokira javnost.

Ne zna se šta je gore ili to što je silovana, prodata, na silu odvedena i gurnuta u ugovoreni brak…

Podsjetimo, riječ je o muškarcu (42) i njegovom sinu (22) iz okoline Pančeva, koji su osumnjičeni da su prije nedelju dana navodno kupili mladu (18), a zatim je silovali.

Oni su, prema riječima komšija koji ih se plaše, i ranije činili raznorazna krivična djela poput krađa svega i svačega.

– Osumnjičeni otac se bavio prevozom drva i cjepanjem, ali je i tu varao ljude, koji su ga jurili po ulici i tukli. Često se iz njihove kuće čuje galama i ne zna se ko koga tuče i šta zapravo rade – kažu komšije koje su ispričale i šta im je otac govorio o kupovini mlade.

Hvalio se po selu

Komšije su za Kurir rekle da se osumnjičeni otac hvalio po selu kako je za sina kupio lijepu mladu koju je platio 600 eura. Pričao je da je prodao krmaču, tri praseta i konja i kupio nevjestu za sina.

– Doveli su je kući i iste večeri su počeli obojica da je primoravaju na intimne odnose, iako je djevojka pokušala da se suprotstavi. Međutim, nažalost, nije uspjela da se odbrani i preživjela je pakao – rekli su sagovornici.

Policija je takođe privela i njene roditelje zbog sumnje da su svoju ćerku prodali za 600 eura.

Ocu i sinu se na teret stavlja silovanje a sumnja se da su oni prvo otišli kod mladine porodice i dogovorili udaju, ali nisu platili nevjestu. Međutim, nesrećna djevojka, navodno nije željela udaju, pa su je oni oteli i iste večeri silovali obojica, a sutradan samo njen budući muž. Oštećena djevojka uspjela je da pobjegne i slučaj prijavi policiji.

Čitaj još:   ILEGALNA TRGOVINA: Na liniji Istanbul- Novi Pazar, šverc srebra u prašku za veš... (foto)

Mještani sela u kom se dogodio ovaj zločin, za Kurir kažu da su uhapšeni otac i sin, kao i cijela njihova proodica, na jako lošem glasu.

– Svi ih se plaše, a otac je više života proveo iza rešetaka nego kod kuće. Robijao je zbog krađa i nasilja. Prevarili su svakog čovjeka u selu, a i šire – kažu komšije, i nastavljaju:

– Kuća u kojoj se desilo silovanje te nesrećne djevojke, za koju su se hvalili da su je platili 600 eura, nije njihova, nego su prevarili čovjeka. Kuća je velika i prostrana i prije nekoliko godina je rekao vlasniku koji živi u inostranstvu da će platiti i čovjek mu je povjerovao. Kako oni dalje objašnjavaju, vlasniku kuće dao je samo jedan dio novca.

– Odmah na početku, kako bi se pokazao i ulizao čovjeku, dao mu je nešto novca i čovjek im je dao kuću na korišćenje iako nisu platili cijelu sumu. Međutim, iako im je vlasnik tražio da mu plate, oni to nisu uradili – tvrde komšije.

Čitaj još:   SARAJEVO Poginuli u sudaru vozova uposlenici Željeznica FBiH...

izvor: kurir.rs