IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKO BRAVO IZ GRADA HATAYA: Crnogorski spasioci iz ruševina izvukli četvorogodišnjeg dječaka… (foto, video)

“Crnogorski tim za traganje i spašavanje osam sati je proveo u ruševinama, u kojima su pravili tunel kroz koji su izvukli živog četvorogodišnjeg dječaka”, naveli su iz Ministarstva unutrašnjih poslova u objavi na Twitter- u…

HATAY: Svijet, Crna Hronika, vijesti, petak, 10: 02-2023, 19: 44… VELIKO BRAVO IZ GRADA HATAYA: Crnogorski spasioci iz ruševina izvukli četvorogodišnjeg dječaka… (foto, video)

Crnogorski spasioci su, iz ruševina u turskom gradu Hataj, izvukli četvorogodišnjeg dječaka, rekao je rukovodilac crnogorskog spasilačkog tima Milan Radović.

 Crnogorski spasioci su, iz ruševina u turskom gradu Hataj, izvukli četvorogodišnjeg dječaka, rekao je rukovodilac crnogorskog spasilačkog tima Milan Radović.

“Sa ponosom mogu da kažem da je i današnji dan protekao u velikom naporu naših vatrogasaca koji su, nakon preko osam sati izuzetno napornog rada, iz ruševina izvukli četvorogodišnjeg Ahmeta”, kazao je Radović.

On je, u video snimku objavljenom na Instagramu Ministarstva unutrašnjih poslova, naveo da nažalost, majka i još jedan član porodice tog dječaka nijesu preživjeli.

Čitaj još:   ZEMLJA IDIOTA: Ukrali novac, za liječenje malog Filipa, smanjuju mu ŠANSE DA PREŽIVI... (foto)

Radović je rekao da su svi članovi spasilačkog tima iz Crne Gore u dobrom psihofizičkom stanju i da nema nikakvih problema po pitanju povreda.

Crnogorski spasioci iz ruševina u turskom gradu Hataj izvukli su četvorogodišnjeg dječaka.

“Crnogorski tim za traganje i spašavanje osam sati je proveo u ruševinama, u kojima su pravili tunel kroz koji su izvukli živog četvorogodišnjeg dječaka”, naveli su iz Ministarstva unutrašnjih poslova u objavi na Twitter- u.

Iz MUP- a ističu da su svi članovi Tima u dobrom psiho-fizičkom stanju.

U zemljotresu, koji je u ponedjeljak pogodio Tursku i Siriju poginulo je više od 22.000 ljudi, a povrijeđeno ih je skoro 80.000.

ızvor CdM.me

Čitaj još:   TRAMP I POTEZ STOLJEĆA: SAD napušta NATO,Saveznici u panici...