IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BAŠOVIĆ: ULAŽEMO POSLJEDNJE ATOME SNAGE kako bi pomogli i pokušavamo spasiti unesrećene ispod ruševina nakon razornog zemljotresa…. (foto, video)

PRISTIŽU NAM POTRESNI SNIMCI ULASKA U RAZRUŠENU ANTAKYU!Dino Bašović, član TUMED- a koji je sa pripadnicima GSS- a Novi Grad Sarajevo trenutno u Antakyi

ANTAKYA: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota, 11: 02-2023, 18: 44… BAŠOVIĆ: ULAŽEMO POSLJEDNJE ATOME SNAGE kako bi pomogli i pokušavamo spasiti unesrećene ispod ruševina nakon razornog zemljotresa…. (foto, video)

Oni se već nekoliko dana nalaze na jugu Turske, gdje pokušavaju spasiti unesrećene ispod ruševina nakon razornog zemljotresa.

  • Malo spavamo, puno radimo. Pripadnici GSS-a Novi Grad i Civilne zaštite su zaista pravi heroji. Ne prežu ni od čega, nemaju straha, sve će učiniti da spase što više života– ispričao nam je Dino Bašović.

Kaže da sa terena pokušavaju otkloniti što više materijalne štete, šuta, kako bi došli do žrtava.

  • Nadamo se da ćemo i danas uspjeti pronaći žive ljude i vratiti ih njihovim porodicama.
Čitaj još:   NIZ TUŽNIH VIJEST: Prim. dr. Adnan Hašimbegović, sarajevski hirurg izgubio životni bitku od korone... (foto)

Podijelio je i video ulaska spasilačkog tima u razrušenu Antakyu. Sa svih strana čuju se sirene, žrtve su brojne, a kompletna naselja devastirana. Sve izgleda sablasno, a spasioci ulažu posljednje atome snage kako bi pomogli unesrećenom narodu.

Video pogledajte i OVDJE.

PRISTIŽU SNIMCI ULASKA U RAZRUŠENU ANTAKYU! BAŠOVIĆ: ULAŽEMO POSLJEDNJE ATOME SNAGE KAKO BI POMOGLI…

izvor Hayat.ba

Dnevni horoskop za 26. mart 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: PODNIJELA OSTAVKU i na funkciju poslanice u Skupštini Crne Gore… (foto)

Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković podnijela je ostavku na tu funkciju. PODGORICA: Read more