IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TURSKI INVESTITOR NAKON ZEMLJOTRESA POKUŠAO DA POBJEGNE U CRNU GORU?! Uhapšen na aerodromu! (foto, video)

 Ko je Mehmut čija se zgrada šrušila kao kula od karata…

ISTANBUL: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota, 11: 02-2023, 00: 44… TURSKI INVESTITOR NAKON ZEMLJOTRESA POKUŠAO DA POBJEGNE U CRNU GORU?! Uhapšen na aerodromu! (foto, video)

Osumnjičeni graditelj urušene višespratnice u Hatayu uhapšen pri pokušaju bjekstva u Crnu Goru

Osumnjičeni Coskun je zadržan na aerodromu u Istanbulu, a kako je utvrđeno, pokušao je otputovati u Podgoricu, glavni grad Crne Gore…

Mehmet Yasar Coskun, odgovorna osoba kompanije izvođača radova na izgradnji “Rezidencije Renesans”, koja je uništena u zemljotresu u Hatayu, priveden je na aerodromu u Istanbulu, odakle je pokušao pobjeći u Crnu Goru, javlja Anadolija.

Tužilaštvo u Gaziosmanpasi naredilo je policijsku akciju u okviru pokrenutih istraga, nakon saznanja da je Mehmet Yasar Coskun došao na aerodrom u Istanbulu s određenom količinom novca kako bi otputovao u inostranstvo.

Čitaj još:   Bukti 10 požara: Vatra zahvatila crkva i groblje uhapšeno dvoje zbog podmetanja...

Osumnjičeni Coskun je zadržan na aerodromu u Istanbulu, a kako je utvrđeno, pokušao je otputovati u Podgoricu, glavni grad Crne Gore.

Zgrada od 13 spratova, “Rezidencije Renesans” u Hatayu, potpuno je srušena u zemljotresima koji su pogodili Turkiye, a nadležna tužilaštva pokrenula su opsežne istrage u vezi s katastrofom koja je pogodila regiju

Njegov stambeni kompleks “Renesans Rezidens” se nalazio u pokrajini Hatay na jugoistoku Turske. Čoksun je pokušavao da otputuje u Crnu Goru, javlja turska agencija Anadolu.

Kompleks je reklamiran kao luksuzna rezidencija koja je u skladu s građevinskim propisima. Ipak, potpuno je srušen u zemljotresu magnitude 7.8 koji je pogodio grad Gazijantep u ponedeljak ujutro, nakon čega je ubrzo usledio potres magnitude 7.5 u pokrajini Kahramanmaras…

Čitaj još:   BANJA LUKA, OPOZICIJA ARLAUČE: "Neka Dodik objasni zbog čega mu se Elvis zahvalio..."!?

Juče je turski ministar pravosuđa objavio da je pokrenuta sudska istraga zbog zgrada koje su se srušile tokom potresa. Istražitelji će da pokušaju da identifikuju odgovorne koji su izgradili zgrade ili snose bilo kakvu odgovornost za njihovo rušenje u 10 najteže pogođenih provincija.

izvor aagencije aa

JAKOV Milatović siguran igrač srpskih nacionalista- SPC igrač iz sjenke… (foto)

Vlasti u Beogradu preko Crkve Srbije, Vojislava Šešelja i Aleksandra Read more