IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNOGORSKI TIM za traganje i spašavanje napustio HATAY: Sjutra stižu u Podgoricu… (foto, video)

Crnogorski Tim za traganje i spašavanje izašao je iz turskog grada Hataya i trenutno je na putu za Adenu odakle će prvim slobodnim letom za Istanbul i nakon toga u Podgoricu…

HATAY- ADANA- ISTANBUL: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota, 11: 02-2023, 21: 44… CRNOGORSKI TIM za traganje i spašavanje napustio HATAY: Sjutra stižu u Podgoricu… (foto)

“Tokom današnjeg dana članovi tima su radili u sektoru C u Hatayu na lokaciji gdje je tehničkom pretragom tražena osoba…

Crnogorski tim je u potrazi za nestalom osobom radio na probijanju zidova i prolaza za potražne pse nakon čega se daljom pretragom došlo do nažalost preminule osobe”, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

Iz resora navode da je u Hatay danas, prema izvještajima sa terena, ušla teška mehanizacija i specijalne službe koje transportuju preminule.

Čitaj još:   Estrada stala uz Maju Berović poslije pucnjave... (foto)

Crnogorski tim je, podsjećamo, prethodnih dana radio u veoma teškim uslovima a njihovim aktivnostima iz ruševina su spasene dvije osobe.

“Članovi Tima će prema najavama sjutra (nedjelja 12. februar) letom iz Istanbula, sletjeti na aerodrom u Podgorici u 8.15h”, poručili su iz MUP.

IZVOR CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more