IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: U centru GLAVNOG GRADA podrška ruskim agresorima, na skupu i zastava sa simbolom zločinaca… (foto, video) 

Nije poznato ko je organizator današnjeg skupa, niti je on formalno najavljivan…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 12: 02-2023, 15: 44… PODGORICA: U centru GLAVNOG GRADA podrška ruskim agresorima, na skupu i zastava sa simbolom zločinaca… (foto, video) 

U centru Podgorice danas je održan skup na kojem se, između ostalog, mogla vidjeti i ruska zastava sa simbolom “Z”, pod kojim trupe te države već godinu vrše agresiju nad Ukrajinom. Video sa tog događaja večeras kruži društvenim mrežama.

Skup je održan na Sastavcima, a pored zločinačkog simbola ruskih okupatora, okupljeni su širili i zastave sa mapom Kosova na kojoj je iscrtana zastava Srbije, trobojke, zastave Srbije, te transparent sa likom nekadašnjeg mitropolita SPC Amfilohija.

Čitaj još:   PODGORICA: Generalni sekretar DPS- a demantuje da se predsjednik CG povlači sa mjesta lidera DPS... (foto, video)

Nije to prvi put da se u Podgorici pruža podrška ruskoj agresiji – nedugo po njenom početku, bilo je nekoliko sličnih okupljanja ispred Skupštine, a na jednom od protestnih skupova Demokratskog fronta širena je zastava takozvane ‘Donjecke Narodne Republike’. 

Nije poznato ko je organizator današnjeg skupa, niti je on formalno najavljivan…

izvor Gradski portal.me

PODGORICA Slanje vojnika na KOSOVO nije neprijateljski čin…

SVAKAKO DA Uoči Samita Zapadnog Balkana u Londonu, koji se Read more

PODGORICA: Iz Crne Gore na hadž u Mekku otputovala 82 vjernika…

Buduće hadžije i hadžinice, ukupno njih 82, okupili su se Read more