IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUŽNA CRNOGORSKA STVARNOST: Na Žabljaku popust samo za goste iz Srbije– Sretenje 2023… (foto, video)

Javnost u Crnoj Gori neprijatno je iznenađena time što je ponudom, pod nazivom Promo paket Sretenje 2023, omogućen značajan popust samo za državljane Srbije…

ŽABLJAK: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 12: 02-2023, 15: 44… TUŽNA CRNOGORSKA STVARNOST: Na Žabljaku popust samo za goste iz Srbije– Sretenje 2023… (foto, video)

Turistička organizacija Žabljaka osmislila je ponudu kako da iskoristi zimsku sezonu (ono što je od nje ostalo) i to nije ništa sporno. 

“Za sve stanovnike Srbije koji u periodu od 15. do 19. februara budu boravili na Žabljaku biće upriličeno niz pogodnosti. Ulaz u Nacionalni park biće besplatan 16. februara. Za stanovnike Vrnjačke banje, grada pobratima, ski pass besplatan, svakog dana od 15. do 19. februara”, objavljeno je na Facebook stranici Turističke organizacije Žabljak.

Navodi se da kampanju realizuje Opština Žabljak, u saradnji sa turističkom privredom i nosiocima turističke ponude, Nacionalnim parkom Durmitor, Turističkim centrom Durmitor i Turističkom organizacijom Žabljak, povodom Dana državnosti Srbije, a sa ciljem da se stanovnicima Srbije nizom pogodnosti ukaže posebna pažnja kako bi se motivisali da mini odmor provedu u Žabljaku.

Čitaj još:   SARAJEVO: U FBiH UVEDEN POLICIJSKI SAT OD 21 DO 5 UJUTRO- "Smanjuje se i..."(foto)

Ovaj potez žabljačke Opštine izazvano je brojne komentare na društvenim mrežama. Neki od njih su:

*Može li ako dođem preko Šćepan polja?

*Je li ovo realno?

*Sigurna sam da će TO Žabljak ovako isto da organizuje i za 25. novembar (Dan državnosti Bosne i Hercegovine), 30. maj (Dan državnosti Hrvatske), 17. februar (Dan državnosti Kosova) itd.

*Dobro, ne možemo naravno očekivati popuste na ski pass u julu, ali evo da čekamo darežljivost TO Žabljak da ove cijene hotelskog smeštaja i pogodnosti aktivnog odmora i ponudite svim stanovnicima Crne Gore za 13. i 14.jul Dan državnosti.

*A za ljude iz naše zemlje pune cijene?

*Što nisam Srbin

*Baš ste mnogo dosjetljivi da privučete klijentelu…

BONUS VIDEO: Žabljak, januar 2023.

izvor CdM.me

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   SIPA PRETRESA VIŠE LOKACIJA U RS- u: Zbog aplikacije Sky "padaju" saradnici Ljubana Ećima, osumnjičen je i vozač SNSD- ove zastupnice? (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more