IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠENI TURSKI INVESTITOR GRADIO I U BUDVI: Mehmet Yaşar Coşkun napravio višespratnicu na ivici litice, pitaju svi DA LI JE SIGURNA… (foto, video)

Mehmet Yaşar Coşkun jedan od vlasnika kompanije “Antis Montenegro”, koja je u Budvi sagradila četvorospratnu zgradu, sa prizemljem, suterenom i podrumom…

ISTANBUL- BUDVA: Svijet, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 12: 02-2023, 00: 44… UHAPŠENI TURSKI INVESTITOR GRADIO I U BUDVI: Mehmet Yaşar Coşkun napravio višespratnicu na ivici litice, pitaju svi DA LI JE SIGURNA… (foto, video)

Turski preduzetnik Mehmet Yaşar Coşkun, koji je juče uhapšen u Istanbulu zbog sumnje da je nelegalno sagradio rezidenciju srušenu u zemljotresu, formirao je kompaniju u Budvi i u tom gradu pokrenuo milionske investicije, piše portal Press.

Yaşar Coşkun je uhapšen juče na aerodromu u Istanbulu zbog sumnje da je pokušao avionom da beži za Crnu Goru.

Portal PRESS došao je do informacije da je jedan od vlasnika kompanije “Antis Montenegro”, koja je u Budvi sagradila četvorospratnu zgradu, sa prizemljem, suterenom i podrumom.

Čitaj još:   POZNATA, IMENA SRPSKIH DŽUDISTI KOJI SU IZBODENI NOŽEM...

Interesantno je da se radi o zgradi koja praktično “visi na ivici” iznad Budve (Bečića).

Ko je tu dozvolio gradnju i koliko je ta zgrada bezbjedna za useljenje, definitivno bi nadležni državni organi trebali da provere.

Na društvenoj mreži Fejsbuk postojala je stranica sa imenom firme “Antis Montenegro”, međutim ta stranica više nije u funkciji.

BONUS VIDEO: Hatay'da Cennetten Bir Kare’ Reklamı ile Satılan 250 Daireli Rönesans Rezidans’ Depremden Sonra

Postojao je aktivan i sajt te kompanije, koji je takođe ugašen.

BONUS VIDEO: @NTV ”Cennetten bir kare” ilanıyla satılan rezidans şimdi bu halde

(Kurir.rs/press.co.me)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more