IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA- Pogledajte: Navijači sa tribina odgovorili na pokušaj zabrane da se slavi sa podignuta dva prsta… (foto, video)

U Podgorici u Bemaks areni završno je kolo kvalifikacija za ženski Eurobasket između košarkašica Crne Gore i Danske…

PODGORICA: Crna Gora, Sport, vijesti, ponedeljak, 13: 02-2023, 00: 24… PODGORICA- Pogledajte: Navijači sa tribina odgovorili na pokušaj zabrane da se slavi sa podignuta dva prsta… (foto, video)

Iako rezultat utakmice nema uticaja jer su crnogorske košarkašice trijumfom nad Austrijom osigurale plasman na sedmi uzastopni Eurobasket, početak meča obilježila je atmosfera u areni.

Naime, nakon saznanja CdM- a da je direktor košarkaških reprezentacija Crne Gore Dragan Vukčević, zabranio našim igračicama da sa podignuta dva prsta proslavljaju uspjehe nacionalnog tima– večeras su ih brojni navijači dizali i na taj način poslali odgovor na pokušaj zabrane.

Čitaj još:   TEŠKA NESREĆA: Automobil udario trinaestogodišnjeg tinejdžera... (foto)

Podsjećamo, Vukčević je kasnije saopštio da mu je krivo što se loše intepretiraju i prenose neke stvari.

izvor CdM.me

Milo ĐUKANOVIĆ UOČI PREDSJEDNIČKIH IZBORA: “Ulog je država, Biramo između EU i nacionalističkih iluzija ‘srpskog i ruskog sveta’!” (foto, video)

"Biramo između nastavka evropskog puta Crne Gore i pokušaja da Read more

Čitaj još:   OGLASILA SE AMBASADA IZ Berlina: Sudar autobusa u Njemačkoj povređeno 9 studenta iz Srbije, kao i... (foto i video)
U ponoć počinje izborna tišina… (foto)

Agencija za elektronske medije (AEM) podsjeća sve elektronske medije koji Read more