IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POTRESNO DO NEBA: Košarkašica slomljena zbog smrti nekadašnje saigračice! Nilay sanjala sam te, putuj sa MELECIMA… (foto, video)

Teško joj pale tragične vijesti iz Turske- od nje se oprostila veoma emotivnom porukom bivša repezentativka Srbije, Bojana Vulić…

MALATIYA: Svijet, Sport, vijesti, ponedeljak, 13: 02-2023, 19: 44… POTRESNO DO NEBA: Košarkašica slomljena zbog smrti nekadašnje saigračice! Nilay sanjala sam te, putuj sa MELECIMA… (foto, video)

Iz dana u dan pristižu tragične vijesti iz Turske i Sirije koje su pogođene stravičnim zemljotresima, a svijet sporta je teško pogođen.

Svijet je i dalje u šoku. Poginuli su brojni fudbaleri, košarkaši, odbojkaši, hrvači i njihove koleginice iz ženskih ekipa…

Nilaj Ajdogan, mlada turska košarkašica je u nedelju pronađena mrtva ispod ruševina.

Ona je samo jedna od mnogih za kojom se tragalo, a potraga je nažalost nesrećno završena. Nilay Aydogan je otišla u posjetu svojoj porodici u Malatiju, gdje je i bila kada su se dogodili zemljotresi. Porodična kuća je sravnjena sa zemljom, a pod ruševinama je ostala mlada košarkašica.

Danima se tragalo za njom u nadi da će je pronaći živu, ali nažalost to se nije desilo. U nedelju tokom dana je njen klub objavio da su je pronašli mrtvu ispod ruševina.

Čitaj još:   TURSKA U SUZAMA: Pronađene ČETIRI mrtve odbojkašice ispod ruševina... (foto, video)

Nilay Aydogan je samo je jedna od mnogih za kojom se tragalo, ipak, potraga se tragično završila.

Od nje se oprostila veoma emotivnom porukom bivša repezentativka Srbije, Bojana Vulić.

– Sanjala sam te noćas… I nisi uspjela… Putuj sa MELECIMA (anđelima), neka ti je lahka zemlja- napisala je Vulić na Instagramu.

Njih dvije bile su saigračice u turskoj Yalovi 2017. godine.

Da podsjetimo, Nilay je otišla u posjetu svojoj NENI- “STAROJ MAJCI” i porodici u Malatiju, gdJe je i bila kada su se dogodili zemljotresi…

Inače, nesrećna Nilay bila je student na privatnom Univerzitetu pod imenom “Čankaya” u glavnom gradu Ankari, a nastupala je za tursku reprezentaciju u basketu “3x 3”.

Još ranije je od samog Univerziteta stigla informacija da je kuća u kojoj se nalazila uništena i da je u toku bila akcija spasavanja.

Nažalost, bez dobrih vijesti, što je potvrdio i Turski košarkaški savez, kao i njen Univerzitet.

– Saznali smo tragične vijesti o smrti Nilay Aydogan, studentkinje Univerziteta Čanka<a, koji je igrala u nacionalnom šampionatu za dame. 

Neka joj je RAHMET duši, izražavamo saučešće porodici, bližnjima i čitavom košarkaškom svetu- pišu iz Košarkaškog saveza Turske.

Čitaj još:   "STAFORD" GAZDARICI OTKINUO GRKLJAN: Kako spriječiti tragediju i ODBRANITI se uz ZLATNA PRAVILA...

BONUS VIDEO: Depremde hayatını kaybeden milli basketbolcu Nilay Aydoğan, İstanbul'da defnedildi

Izvor iBalkan.net/ Espreso.rs

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more