IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dr IVAN Vuković: Najčešće se pominje MILO Đukanović, izbor kandidata se sveo na tri, četiri imena… (foto)

”Tačno je da sam se pominjao i ja, nisam jedini. Tu je nekoliko imena, hajde da kažemo da se izbor sveo na tri, četiri imena. Mi ćemo donijeti odluku u odnosu na ko ima najbolje šanse za uspije”,  kazao je IVAN Vuković…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 15: 02-2023, 12: 44… Dr IVAN Vuković: Najčešće se pominje MILO Đukanović, izbor kandidata se sveo na tri, četiri imena… (foto)

”Nakon parlamentarnih izbora moramo tražiti kompromis sa onima sa kojima se politički razlikujemo, a u interesu Crne Gore”

Očekujem da kandidat DPS-a za predsjednika pobijedi u prvom krugu, i očekujem da uz podršku drugih partija pobijedi i u drugom krugu, mislim da bi to bilo jako značajno, ne samo za našu partiju i blok koji predstavlja, već i za Crnu Goru u cjelini, kazao je gradonačelnik Podgorice i potpredsjednik DPS- a Ivan Vuković

On je kazao da će do četvrtka biti u prilici da saopšte ime kandidata, a kako navodi, najčešće se pominje aktuelni predsjednik Milo Đukanović.

Čitaj još:   SARAJEVO: SAOBRAĆAJ OBUSTAVLJEN, Nesreća, ima povrijeđenih...

”Tačno je da sam se pominjao i ja, nisam jedini. Tu je nekoliko imena, hajde da kažemo da se izbor sveo na tri, četiri imena. Mi ćemo donijeti odluku u odnosu na to ko ima najbolje šanse za uspije”,  kazao je Vuković.

Kako kaže, svjesni su da situacija u zemlji nije dobra.

”Predsjednički izbori su prava prilika da se pošalje poruka kako je Vlada radila u prethodnom periodu. Presdjednički izbori i pobjeda na njima bila bi zalet za parlametnarne izbore koji predstavljaju ključni momenat za političku budućnost Crne Gore. Moramo napraviti pametan izbor i tražiti mjeru kompromisa sa onima kojima se politički razlikujemo, a u interesu Crne Gore”, kazao je Dr IVAN Vuković .

IZVOR aktuelno.me