IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA NA OBALI: Policija uhvatila investitora iz Kahramanmaraša, pokušao da bježi jedrilicom iz Marmarisa… (foto, video)

Investitor je uhvaćen u trenutku kada je brodom pokušavao da pobjegne iz zemlje prema…

MARMARIS: Svijet, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 16: 02-2023, 19: 44… DRAMA NA OBALI: Policija uhvatila investitora iz Kahramanmaraša, pokušao da bježi jedrilicom iz Marmarisa… (foto, video)

Izvođač radova, za kojim je u okviru istrage o uništenim zgradama u Kahramanmarašu raspisan nalog za hapšenje, uhvaćen je kod obale Marmarisske četvrti Mugla dok je pokušavao čamcem da ode u inostranstvo.

Timovi komande obalske straže poduzeli su akciju nakon što je Policijska uprava provincije Mugla izvijestila da bi Mesut Başkır, koji je bio izvođač radova u regiji Kahramanmaraş i dobio nalog za hapšenje od strane Prvog mirovnog suda Kahramanmaraşa, mogao pokušati pobjeći iz zemlje morem .

Kontrolišući priobalno područje Dalyan, Ekincik, Marmaris i zaljev Yešilova, timovi su noću otkrili i zaustavili jedrilicu na zapadnoj lokaciji Alaburun u Marmarisu.

Mesut Başkır, koji je imao nalog za hapšenje zbog “izazivanja smrti ili povreda iz nehata”, priveden je tokom kontrola na čamcu tipa katamaran.

Osumnjičeni, koji je predat u policijsku upravu provincije Mugla, nakon procedure je poslat u Kahramanmaraş

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Napadnut ADVOKAT, kolege traže hapšenje napadača

Podsjetimo, u razornim potresima koji su 6. februara pogodili Tursku, stradalo je više od 35.000 ljudi samo u toj zemlji.

Do temelja je srušeno više od 10.000 objekata, a najmanje isto toliko će morati prisilno da bude srušeno jer su zgrade neuslovne za život.

Turska policija poslednjih dana hapsila je investitore i izvođače radova, koji se sumnjiče da su nesavesnim radom prilikom izgradnje objekata doveli do urušavanja zgrada.Podsetimo,

Tursku je jutros pogodio još jedan jak zemljotres, jačine 4,6 stepeni po Rihteru.

izvor Telegraf.rs

NIKŠIĆ tribina „Svi za Crnu Goru“: Crna Gora i Crnogorci su vječita meta srpskog polusvijeta- Drugog aprila dilema ne postoji… (foto)

Na skupu govore reditelj Danilo Marunović, magistar političkih nauka Alek Read more

Čitaj još:   TUGA Istanbula: Do danas je broj stradalih u srušenoj zgradi porastao na 21 osobu...
PRIŠTINA: Za stan od 900 do 2.500 eura po kvadratu… (foto, video)

Cihena izgradnje nekretnina na Kosovu opada, nakon više od godinu Read more