IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 18. februar 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Ovan napet, Biku treba opuštanje, Blizanci odlučni, težak dan za Raka, Lav dobro, Djevici treba savjet, lažna uzbuna muči Vagu, konflikti pred Škorpijom, Strijelac emotivan, solidan dan za Jarca, Vodolija nervozna, a Ribe usamljene. Ovo je dnevni horoskop za 18. februar 2023. godine.

OVAN

Maštoviti ste, svestrani i puni ideja pa su velike šanse da ćete to dobro unovčiti. Međutim, da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati, a to je najvjerovatnije nešto što je povezano za vaš privatni i ljubavni život.
BIK 

Pokušavate da u svoj posao unesete inovacije o kojima dugo razmišljate. Čekate povoljan trenutak da predlog o tome predočite ljudima koji su odgovorni za to. Ne smijete predugo čekati, preuzmite inicijativu i najavite razgovor.
BLIZANCI

Ljubavni život je u centru pažnje. Vaš partner je dugo bio u senci, trpeo je vaša profesionalna zalaganja i probleme koji su dolazili s tim. Vrijeme je da mu to nadoknadite, naročito krajem dana kada će mu biti potrebna vaša utjeha.
RAK

Dobijate vest koja je, praktično, putokaz. Svesni ste da vam ta informacija ukazuje kuda idete dalje, ali vam nije jasno šta je krajnji cilj. Prihvatite izazov, a vremenu prepustite da vam donese odgovore na sva pitanja koja vas danas muče.
LAV

U prilici ste da intenzivirate radove na projektima koje već dugo pokušavate da završite. To podrazumjeva da ćete, neko vrijeme, morati da obavljate dva odvojena ali podjednako važna posla. Malo truda, na duge staze, donosi uspjeh.
DJEVICA

Čitaj još:   NENAD ČANAK: Promjena vlasti Crne Gore “Gura je u zemlje srpskog sveta” (foto)

Nije vam jasno kako ste uspjeli da propustite ponudu koja vam je nedavno promakla. Na tu temu vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, šansa nije izgubljena.


VAGA

Primorani ste da sate provedete u krugu ljudi koji vam ne ukazuju poštovanje koje vi mislite da zaslužujete. Njihovo ignorisanje nije zlonamjerno, riječ je o osobama čiji interesi nemaju dodira s vašim pa tako niste zanimljivi ni da vas procjenjuju.
ŠKORPIJA

Svedite svoju nestrpljivost i impulsivnost na minimum kako biste izbjegli veće nevolje. Sebi dajete slobodu da polažete pravo na zasluge koje niste zaradili. Vrijeme je da pronađete ljepotu u odricanju i davanju, makar simbolično poklanjali sitnice.
STRİJELAC

Oko vas se generiše negativna energija koju ste vi pokrenuli. Čini vam se da vas okruženje iscrpljuje, a zanemarujete to da i vi njih, svojim zanovetanjima, opterećujete. Ne zaboravite, ono što stiže do vas je srazmerno onom što dajete.
JARAC

Uključite saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak.
VODOLIJA

Uzimate sebi malo slobodnog vremena, ali se ne organizujete na pravi način. Pasivnost bi možda nekom drugom napunila baterije, ali za vas to može biti izvor velike tenzije koja, ako je ne izbacite iz sebe, prijeti da preraste u agresiju.
RIBE

Čitaj još:   KORONA ODNIJELA 69 ljekara: Kolege koje rade, imaju poruku za mnoge od nas... (foto)

Vaš odnos prema obavezama nije na najvišem nivou. Saradnici vas pokrivaju, ali to neće trajati vječno. Promjenite stav, obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče kako vaša šaljivost ne bi izazvala negativne posljedice.

http://ibalkan.net