IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEBOJŠA Medojević: Pinokio MILOJKO Spajić, ima i biračko pravo i glasa u Beogradu… (foto, video)

Pinokio ima i biračko pravo i glasa u Beogradu, na biračkom mjestu 29, vrtić ”Duga”- 2, ulica Subotička- 2, na Zvezdari, kazao je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević, komentarišući Milojka Spajića…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 17: 02-2023, 11: 44… NEBOJŠA Medojević: Pinokio MILOJKO Spajić, ima i biračko pravo i glasa u Beogradu… (foto, video)

ALAN FORD NA CRNOGORSKI NAČIN! Medojević raskrinkao Spajića- sve dublji ponor…

Lažima lažnog predsjedničkog kandidata nema kraja. Ne samo da je Pinokio živio u Srbiji, ima srpsko državljanstvo, prebivalište u Topalovićevoj 4/ 7 na Zvezdari, stan od milion eura u Hercegovačkoj 13- a u Beogradu na vodi, ima porodicu.

Medojević tvrdi da Spajić ima i biračko pravo i glasa u Beogradu, na biračkom mjestu 29, Vrtić “Duga” -2, ulica Subotička 2, na Zvezdari u Beogradu.

Predsednik PZP- a ističe da poseduje saznanja da prebivalište, stan, državljanstvo i biračko pravo ima i Spajićev najbliži prijatelji partner.

Kako dodaje, strani državljanin, sa prebivalištem u stranoj državi, koji ima biračko pravo i glasa u drugoj državi i koji bi mogao da se kandiduje za političke funkcije u drugoj državi, ne može se kandidovati za državne funkcije u Crnoj Gori.

Čitaj još:   FLORIDA NA NOGAMA: Dolazi ORKANSKA OLUJA "IAN" koja se može pretvoriti u RAZORNI URAGAN... (foto, video)

Pinokio ima i biračko pravo i glasa u Beogradu, na biračkom mjestu 29, vrtić “Duga”- 2, ulica Subotička 2, na Zvezdari, kazao je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević, komentarišući Milojka Spajića.

“Strani državljanin, sa prebivalištem u stranoj državi, koji ima biračko pravo i glasa u drugoj državi i koji bi mogao da se kandiduje za političke funkcije u drugoj državi, se ne može se kandidovati za državne funkcije u Crnoj Gori…

Osim njega, u saznanju sam da prebivalište, stan, državljanstvo i biračko pravo ima i njegov najbliži prijatelji partner Janko Odović, ali još istražujem podatke. Fina neka družina Alan Ford, na crnogorski način”, kazao je Nebojša Medojević u izjavi za medije.

izvor aktuelno.me

Čitaj još:   BEOGRAD: Izrešetan na kućnom pragu dok je iznosio smeće... (foto)
NEBOJŠA Medojević: Ovo je Vlada političkih šibicara i džeparoša… (foto)

Glasovima birača Demokratskog fronta formirana je Vlada CG a i Read more