IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RAŠKO Konjević: Kako je MILOJKO Spajić, odjavio državljanstvo Srbije, kad je prije tvrdio da ga nije imao? (foto)

“Ako ga je imao, a govorio je da nema, pa ga odjavio onda neka objavi Rješenje koje je morao dobiti od MUP- a Srbije”, poručio je RAŠKO Konjević…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 17: 02-2023, 00: 44… RAŠKO Konjević: Kako je MILOJKO Spajić, odjavio državljanstvo Srbije, kad je prije tvrdio da ga nije imao? (foto)

RAŠKO KONJEVIĆ: KAKO JE MILOJKO SPAJIĆ ODJAVIO DRŽAVLJANSTVO SRBIJE KAD GA NIJE IMAO…

Nakon što je lider Evrope sad Milojko Spajić kazao kako je imao državljanstvo Srbije ali ga je odjavio, oglasio se opet predsjednik Socijaldemokratske partije Raško Konjević.

On je upitao kako je Spajić odjavio državljanstvo, kada je prethodno tvrdio da ga nije ni imao.

“Ako ga je imao, a govorio je da nema, pa ga odjavio onda neka objavi Rješenje koje je morao dobiti od MUP -a Srbije”, poručio je Raško Konjević.

Čitaj još:   PODGORICA: Predstavnici političkih partija podnijeli više krivičnih prijava protiv Zdravka Krivokapića i ministara u njegovoj Vladi... (foto, video)

Zaključio je i kako se Spajić “opet zapleo”.

Konjević je time aludirao na Spajićevu izjavu kako nije imao državljanstvo Srbije, koju je dao kada je bio ministar finansija.

izvor Gradski.me

Raško KONJEVIĆ: Vlada- svjetski šampioni u obmanjivanju javnosti…

Predsjednik Socijaldemokratske partije Raško Konjević komentarišući mišljenje Evropske komisije na Prijedlog zakona Read more