IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OBJAVLJEN SNIMAK UBISTVA SRBINA: Strahinju izrešetao britanski PLAĆENIK ispred luksuznog bloka! (foto, video)

Britanski plaćenik koji je koristio pseudonim “Betmen” uhapšen je zbog sumnje da je ubio Srbina u Kambodži.

PNOM PENP: Svijet, Crna Hronika, vijesti, petak, 17: 02-2023, 19: 44… UŽAS- OBJAVLJEN SNIMAK UBISTVA SRBINA U KAMBODŽI: Strahinju izrešetao britanski PLAĆENIK ispred luksuznog bloka! (foto, video)

Osumnjičeni, za koga su vlasti Kambodže saopštile da je imao nekoliko imena, uključujući Džejms Spajder, priveden je 15. februara u Pnom Penu zbog navodnog ubistva Srbina (37) ispred luksuznog stambenog bloka na Badnje veče, 24. decembra prošle godine.

Na snimku nadzorne kamere vidi se trenutak kada je Srbin prišao belom automobilu parkiranom ispred stambenog bloka, i otvorio vrata, kada je ubica koji je sedeo unutra pucao iz neposredne blizine.

Srbin je pao na zemlju, dok je automobil odjurio sa lica mesta, dok je Srbin ubrzo i preminuo.

Policajci koji su uhapsili osumnjičenog oduzeli su mu crni pištolj Ruger, sklopivi nož i sedam metaka.

U njegovim džepovima pronađeni su i upaljač, papiri za cigarete, tablete i manje količine marihuane.

Slike sa policijskog intervjua prikazuju osumnjičenog (31) sa prepoznatljivom tetovažom pauka na vratu i tankim brkovima, obučen u uske crne farmerke i kariranu košulju.

Čitaj još:   NAJMOĆNIJA, ALBANKA, UDARILA NA BRNABIĆKU: "VLORA, stavila na stub srama ANU, pred čitavim svijetom..."

Policajci nisu sigurni u njegov pravi identitet, a mediji prenose da je imao pseudonim “Betmen” dok je radio kao plaćenik u glavnom gradu Kambodže.

Rekli su da je osumnjičeni takođe imao niz identiteta koje je mogao da koristi da bi ostao anoniman, uključujući Džozefa Svarta, Džejsona Vernacu, Alana Bredlija Vilsona i Džejmsa Spajdera.

– Dana 15. februara, u 19:30, policijska komisija Pnom Pena i specijalni agenti su pratili istragu kako bi uhapsili osumnjičenog u vezi sa ubistvom ispred stambene zgrade The Peak 24. decembra. Osumnjičeni je 31-godišnji Englez, nepoznatog zanimanja – saopštila je policija.

Istražitelj uključen u slučaj rekao je da je pucnjava bila povezana sa bandama.

– Našli smo tragove koji vode do ubice po imenu Betmen. Prošlo je mnogo vremena pre nego što smo uspeli da ga pronađemo. Još uvek ne znamo njegovo pravo ime. On ne sarađuje – dodao je on.

Srbin je bio iz Brusa, ali je poslednjih osam godina živeo u Kambodži.

Za sada nije jasno zašto je ubijen, dok se na fotografijama na nalozima na društvenim mrežama vidi kako pozira sa vatrenim oružjem ili pokazuje velike gomile novca.

Čitaj još:   UPOZNAJTE İH: PRVE MUSLİMANKE U AMERİČKOM KONGRESU

BONUS VIDEO: Privođenje Srbina osumnjičenog za ubistvo Crnogorca na Pagu…

izvor Espreso.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more