IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽASNI Detalji ubistva i samoubistva Srbina u Kelnu… (foto)

Sutra će se, održati sahrana, na njegovoj umrlici ne piše, ni mjesto, ni vrijeme, sahrane…

KELN: Svijet, Crna Hronika, vijesti, petak, 17: 02- 2023, 08: 44… UŽASNI Detalji ubistva i samoubistva Srbina u Kelnu… (foto)

Mario je udavio Karolinu, a zatim se predozirao…

Mario Ignjatović (43) je u utorak (14. februar) ubio svoju suprugu Karolinu Ignjatović (42) u njemačkom gradu Kelnu, a zatim je presudio sebi.

Kako je 15. februara saopštila kelnska policija i javno tužilaštvo, u utorak uveče u Njemačkoj, u Kelnu pronašli su tijela supružnika. Policajci i hitne službe pronašli su beživotni par u stanu u stambenoj zgradi. 

Srpski državljanin Mario Ignjatović (43), rodom iz Majdanpeka, na Dan zaljubljenih 14. februara ubio je u Kelnu godinu dana mlađu suprugu Karolinu Ignjatović iz istog su mjesta, a potom presudio sebi.

Mario je udavio Karolinu, a zatim se predozirao. Sutra će se, u Majdanpeku, održati njena sahrana, a na njegovoj umrlici ne piše, ni mjesto, ni vrijeme, sahrane.

Čitaj još:   Sandžak i Pešter okovani snijegom... (foto)

Podsjetimo, kako je njena prijateljica rekla za medije, on je bio bolesno ljubomoran…

– Branio joj je sve, život, mogla je samo da bude sa njim i djecom, problem je bio i kad odlazi na posao. Sve je bilo užasno od kada su se preselili- rekla je ona.

Par se doselio u Keln prije, otprilike, godinu dana, a u vezi su bili 10 godina.

Njemačka policija je u utorak pronašla tijela bračnog para u stambenoj zgradi u kojoj su živjeli, a komšije su potvrdile da su čule vrisku i svađu…

izvor Espreso,rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more