IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DMITRIJ Medvedev, o tvrdnjama VOLODIMIRA Zelenskog, da neće pregovarati sa Rusijom: “I NE MORA, IMA DA POTPIŠE ŠTA MU SE KAŽE”! (foto, video)

Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski, koji odbija da pregovara sa Rusijom, neće ni morati da vodi pregovore- samo će morati da potpiše ono što mu kažu, rekao je zamjenik predsjednika Savjeta bezbjednosti Rusije Dmitrij Medvedev…

MOSKVA- KIYEV: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, subota, 18: 02-2023, 00: 44… DMITRIJ Medvedev, o tvrdnjama VOLODIMIRA Zelenskog, da neće pregovarati sa Rusijom: “I NE MORA, IMA DA POTPIŠE ŠTA MU SE KAŽE”! (foto, video)

Svaki novi pajac u Kijevu obično poništi nasleđe prethodnika i počinje nivo cirkuski program nanovo, ocijenio je Dimitrij Medvedev.

 Vrhovni ukrajinski klovn ponovo je lupio da neće pregovarati sa predsjednikom Rusije. Ništa novo, ali postoji detalj koji je juče prećutao, iako to vrlo dobro razume. On neće morati da vodi bilo kakve pregovore. On će samo trebati da potpiše ono što mu kažu– rekao je Medvedev.

Čitaj još:   TUGA GRADA KONJICA: Pandemija, otela Dženana Kovačića, obnovio ćupriju u svojoj čaršiji... (foto)

 On smatra da će “cijena tog papira biti niska“, prenosi Sputnjik.

 Sjetimo se Minskih sporazuma koje je potpisao prethodni klovn. Svaki novi pajac u Kijevu obično poništi nasleđe prethodnika i počinje nivo cirkuski program nanovo– ocijenio je Dimitrij Medvedev.

Bonus video: Medvedev BRUTALAN: UKOKAĆE GA njegovi NACIONALISTI! Zelenski ne sme da pregovara! NAJNOVIJA VEST!

izvor REPUBLIKA

VIC DANA: Plavuša nakon seksa… (foto)

Plavuša odmahne glavom, a tip gnjavi dalje... BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Read more

ANDREJ Nikolaidis: “Milatović i njegov pajtaš Spajić su srpski nacionalisti, JAKOV će biti oprezan i uljudniji u izjavama o BiH, dok potpuno ne završe posao srbifikacije Crne Gore” (foto)

Milo Đukanović je dobio najviše glasova u prvom krugu izbora Read more

Čitaj još:   DANAS, NIKUDA BEZ KIŠOBRANA: Evo, kada i koliko padati...