IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAKON STRAVIČNE NESREĆE U ROŽAJAMA DANAS I SUTRA DAN ŽALOSTI ZBOG POGIBIJE TRI MALOLJETNIKA… (foto)

U Rožajama je danas i sutra proglašen Dan žalosti zbog smrti tri maloljetnika iz tog grada koji su sinoć poginuli u saobraćajnoj nesreći.

Iz Opštine Rožaje su na Facebooku naveli da je odluku da se 18. i 19. februar proglase za Dan žalosti donio predsjednik Opštine Rahman Husović.

  • Srca svih građana Rožaja danas kucaju kao jedno. Dijelimo neizmjernu bol i duboko sasjećamo sa porodicama nastradalih mladića. Naša zajednica se suočila sa ogromnim gubitkom – naveo je Husović.

Prilikom slijetanja vozila u korito rijeke Ibar, na mjestu su poginuli su maloljetnici A.M, S.M. i I.D. Teško je povrijeđen F.D. (17), svi iz mjesta Balotići.

Teško povrijeđeni mladić hitno je transportovan u Opštu bolnicu u Beranama, gdje ljekari ulažu napore da mu spase život. Do tragedije je došlo u petak oko 22.30 sati, na mjestu gdje magistrala nije oivičena bankinom i koje je poznato po sličnim nesrećama

Čitaj još:   ROŽAJE: Osnovana Fondacija RAFET HUSOVIĆ- na IFTARU bili MILO Đukanović, Marković, Brajović, ef. Fejzić…(video)

Kako je saopćeno, Dan žalosti obilježava se isticanjem zastave na pola koplja na zgradi Opštine Rožaje, zgradama javnih ustanova i privrednih društava čiji je osnivač Opština i objektima mjesnih zajednica.

Kako su kazali, za vrijeme Dana žalosti, zabranjeno je emitovanje muzike, odnosno održavanje programa zabavnog sadržaja na javnim mjestima.

izvor: agencije

Rožaje zavijeno u crno: SUTRA DŽENAZA FAZLIJI DAUTOVIĆ sinu jedincu nastradalom u ”AUDI SMRTI” (foto)

Šesnaestogodišnji Fazlija Dautović iz Rožaja preminuo je od posljedica saobraćajne Read more

NAKON ŽESTOKE REAKCIJE ROŽAJACA, ZASTRAŠUJUĆE SCENE ĆE UKLONITI IZ CRKVE… (foto)

Paroh rožajski Slobodan Radojević će promijeniti sporni freskopis u Crkvi Read more

NIKOLA Zirojević: Kako Rožajcima sveštenik koji službuje u crkvi Ružici vraća…

“Nikad nećete, šta god uradili, moći da ugasite toplinu kojom Read more