IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ROŽAJE: “TRI BRATA, TRI MELEKA, KOLIKO MAJKI TREBA DA ZAPLAČE”- Potresne riječi prijatelja nastradalih mladića TJERAJU SUZE NA OČI…

“Srca svih građana Rožaja danas kucaju kao jedno. Prerano je bilo, prerano za zadnji pozdrav. Mladost nestade u trenu, ostaje nam samo previše patnje i bola”, riječi su porodičnog prijatelja porodica Mujević i Dautović, trojice mladića koji su noćas nastradali u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Rožaje– Bać. Kako govori prijatelj neutješnih porodica, nada se da će četvrti mladić F. D. (17) preživjeti.

Život su izgubila braća od amidža A. M. (16) i S. A. (16), dok su poginuli I. D. (16) i teško povrijeđeni F. D. (17), takođe, braća od amidža.

– Zvuci sirene koje su noćas odzvanjali su zamijenili zvuci vapaja i jaukanja majki, sestara, rođaka i prijatelja naših mladih i tek započetih života koji su se u trenu ugasili. Njih četvorica su bili kao jedno, družili su se, izlazili, voljeli se – kroz suze priča sagovornik.

Kako on dodaje za nesreću je čuo, ali dodatno ga je pogodilo kada je saznao da ima nastradalih, a dodatno ga je slomila činjenica da su to djeca njegovih prijatelja.

Čitaj još:   DJEČAKA ODNIJELE STRUJE, DAN I NOĆ PLUTAO NASRED PUČINE ČEKAJUĆI DA GA NEKO SPASI: Naišla je posada... (foto)

– Divni, vaspitani, mladići koji su tek zakoračili u svijet. Nisu bili prvi put u kolima, najvjerovatnije da su magla i mokar kolovoz učinili svoje, a neiskustvo je dovelo do nesnađenosti. Možemo sada raspredati šta se i kako dogodilo, ali njih nema. Tri druga, tri brata, tri meleka, poletjela su visoko u nebo. Postali su naši junaci, naši zaštitnici – dodao je sagovornik.

Podsetimo, tinejdžeri su kobne večeri bili u kafiću u Rožajama. U jednom trenutku krenuli su kući, kada je jedan od poginulih dobio navodno poziv od majke koja ga je zamolila da se vrati do grada kako bi joj kupio neke namirnice. Tada je navodno, usljed neprilagođene brzine A. M. izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega su kolima sletjeli u rijeku Ibar.

Takođe, mještani Rožaja, sumnjaju da je i poledica koja je bila na putu kulminirala nesreći, ali i nedostatak zaštitne ograde na tom dijelu puta kao i rasvjete.

Prilikom slijetanja sumnja se da su se prevrnuli nekoliko puta, a njihovo auto je sletio sa nekih 20 metara u provaliju.

Čitaj još:   BORIS Mugoša: Brojni segmenti društvenog sistema su “tropa”... (foto)

foto naslovnica http://osvrt.me

izvor: espreso.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more