IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVA I UŽAS u Crnoj Gori: Poginula tri šesnaestogodišnjaka, četvrtom se bore za život… (foto, video)

Nezvanično je saopšteno da su svi stradali na putu Rožaje- Bać… četvrti saputnik iz automobila koji je sletio sa kolovoza, hitno je, sa teškim povredama, transportovan u Opštu bolnicu u Beranama.

ROŽAJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, subota, 18: 02-2023, 09: 14… STRAVA I UŽAS u Crnoj Gori: Poginula tri šesnaestogodišnjaka, četvrtom se bore za život… (foto, video)

Tragedija u Rožaju: U saobraćajnoj nesreći poginula tri šesnaestogodišnjaka

Tri osobe poginule u saobraćajnoj nesreći koja se, oko 22: 30 sati, dogodila na magistralnom putu Rožaje – Bać, u mjestu Zeleni, saopšteno je portalu Pobjeda iz OKC- a.

Nesreća se dogodila, kada je vozilo sletilo u reku Ibar, u neposrednoj blizini mjesta “Zeleni” u Rožajama.

Kako prenosi Sandžakbosna, tragedija se dogodila na mjestu gdje magistrala nije oivičena bankinom i koje je poznato po sličnim nesrećama.

U trenutku nesreće u vozilu su se nalazile četiri maloljetne osobe, od kojih su tri nastradale na licu mjesta, dok je četvrta sa teškim povredama hitno transportovana u Opštu bolnicu u Beranama.

Čitaj još:   SARAJEVO: BILA TRI UDESA, Ovo još nije viđeno, "Golf" proletio niz stepenište, završio na ogradi... (foto)

Na mestu su poginuli maloljetnici A. M, S. M. i I. D. dok je teško povrijeđen F. D. (17), svo četvoro iz mjesta Balotići.

Uzroci tragedije za sada nisu poznati…

Saobraćaj na toj dionici za vrijeme trajanja uviđaja bio obustavljen.

Istraga je u toku…

izvor agencije

NIKŠIĆ tribina „Svi za Crnu Goru“: Crna Gora i Crnogorci su vječita meta srpskog polusvijeta- Drugog aprila dilema ne postoji… (foto)

Na skupu govore reditelj Danilo Marunović, magistar političkih nauka Alek Read more

Čitaj još:   MILO ĐUKANOVIĆ ZGROŽEN ODLASKOM KRIVOKAPIĆA U TREBINJE: “Tužna realnost šta je Crna Gora dočekala...” (foto i video)