IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BUDVA: Uhapšen odbornik DF- a, u bjekstvu direktor Mediteran reklama… (foto)

Budvanska policija uhapsila je Budvanina Mladena Kažanegru koji se sumnjiči da je u subotu veče, u gradskoj kafani hotela “Mogren”, nanio lakše tjelesne povrede Stefanu Pekoviću (20) i Božu Brnoviću (21).

BUDVA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 20: 02-2023, 17: 44… BUDVA: Uhapšen odbornik DF- a, u bjekstvu direktor Mediteran reklama… (foto)

Budvanska policija uhapsila je Budvanina Mladena Kažanegru koji se sumnjiči da je u subotu veče, u gradskoj kafani hotela “Mogren”, nanio lakše telesne povrede Stefanu Pekoviću (20) i Božu Brnoviću (21).

Policija je uhapsila Mladena Kažanegru (45) iz Budve, odbornika DF- a lokalnom parlamentu zbog sumnje da je u subotu u gradskoj kafani hotela “Mogren” nanio lakše tjelesne povrede Stefanu Pekoviću (21) i Božu Brnoviću (21), potvrđeno je CdM- u iz policije.

Policija traga za Ognjenom i Nikolom Kažanegrom koji su učestvovaliu tuči. Nikola Kažanegra je direktor opštinskog preduzeća Mediteran reklame.

“Policija je postupila po prijavi od 19. februara 2022. godine, u kojoj je navedeno da je u jednom hotelu u Budvi došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom. Tada je sa lica mjesta doveden Mladen Kažengra u službene prostorije, i od njega su prikupljena obavještenja na navedene okolnosti.

Čitaj još:   Otvorena birališta za parlamentarne izbore u Hrvatskoj...(foto + video)

Policiju je obavijestila Hitna pomoć da su na ukazivanje ljekarske pomoći došli Stefanu Bekoviću i Božu Brnoviću, oba iz Budve”, navode iz policije.

Policija je prikupila obavještenja od više osoba i izuzela video nadzor radi utvrđivanja svih činjenica u vezi  ižovog događaja.

“Preduzetim radnjama došlo se do sumnje da su Mladen, Ognjen i Nikola Kažanegra nakon kraćeg verbalnog konflikta fizički napali Pekovića i Brnovića, zadajući im više udaraca po glavi i tijelu”, zaključuje se u saopštenju policije. (A.O.)

izvor CdM.me

PRIŠTINA: Za stan od 900 do 2.500 eura po kvadratu… (foto, video)

Cihena izgradnje nekretnina na Kosovu opada, nakon više od godinu Read more