IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LP: Budvanska vlast organizuje lov na Crnogorce, opasna poruka…

Liberalna partija poziva nadležne organe da do kraja istraže, saopšte istinu i teško sankcionišu lica koja su izazvala teški incident u Budvi na nacionalnoj osnovi, isnpirisani mržnjom i netrplejivošću prema bilo čemu različitom, saopšteno je iz Liberalne partije. 

Liberalna partija poziva nadležne organe da do kraja istraže, saopšte istinu i teško sankcionišu lica koja su izazvala teški incident u Budvi na nacionalnoj osnovi, isnpirisani mržnjom i netrplejivošću prema bilo čemu različitom.

“Naime, odbornik DF u Budvi Mladen Kaženegra, kako se navodi u javnosti, fizički je nasrnuo na dva jedva punoljetna mladića, koja su pritom bili u društvu svojih majki, samo zato jer su u ugostiteljskom objektu, na javnom mjestu, naručivali crnogorske pjesme i veselili se sa uzdignuta dva prsta…

Dva prsta simbol su liberala ali i cjelokupnog suverenističkog, građanskog pokreta, što nekima, kao i ’90- ih godina, bode oči i izazova nekontrolisanu agresiju”, saopšteno je iz Liberalne partije.

Čitaj još:   SARAJEVO: Kolona sa tabutima, krenula iz Visokog prema Potočarima...

Kako su naveli, “odbornik DF Kaženegra” i ranije se spominjao u javnosti kao kontroverzna ličnost, povezan sa paravojnim formacijama koje su učestvovale u neredima protiv građana na Cetinju prilikom ustoličenja, ali i bezbjedonosno interesantna ličnost prema evidenciji budvanske policije.

“Nadležni su dužni da zaštite građane Crne Gore od samovolje i varvarizma pojedinaca a da izgrednike koji ugrožavaju javni red i mir te, sa pozicija budvanske vlasti, organizuju svojevrsni lov na Crnogorce, oštro kazne jer je opasna poruka koju svojim ponašanjem sa pozicija moći šalju”, zaključuju iz Liberalne partije.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more