IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOJKU NE IDE DOBRO, IZDAO GA I UJAK: Metodije sa Rajom putuje u Nebesku Srbiju, a Spajić dobio DIK!

Spajića je više od odbijanja predsjedničke kandidature od strane DIK-a, pogodila izdaja njegovog ujaka Metodija Ostojića. Visoki funkcioner svetosavske sekte (SS), poznate pod akronimom SPC, je i prije nego je Spajić zvanično ispao iz predsjedničke trke, stao uz njegovog ljutog političkog neprijatelja Andriju Raja Mandića, sa kojim se upustio u romantičnu vožnju balonom do Nebeske Srbije!

Srpskom državljaninu sa neslavnom političkom karijerom u Crnoj Gori, Milojku Spajiću jednostavno ne ide posljednjih nekoliko dana. Iako je već snimo spot ispred rezidencije Predsjednika Crne Gore na Cetinju gdje svečano izjavljuje da ’’će biti stanovnik te rezidencije od maja’’, Državna izborna komisija (DIK) mu je pokvarila planove.

DIK nije na sjednici u subotu veče usvojila predlog da se utvrdi kandidatura lidera Pokreta Evropa sad Milojka Spajića za predsjednika Crne Gore. Tako ukratko glasi epilog kontinuiranih lažavina, manipulacija i demagoških brljotina kojima je mladi Zvezdarac posljednjih sedmica zabavljao crnogorsku javnost.

Očigledno je da su malverzacije oko državljanstva, koruptivna afera vezana za proviziju prilikom zaduživanja države, bivša vanbračna supruga i skupe nekretnine Spajiću došle glave. Takođe je jasno da je ovaj prevarant debelo potcijenio inteligeniciju građana Crne Gore, i vjerovatno je pomislio da su institucije u državi toliko obesmišljene da će mu proći i ova prevara sa kandidaturom.

Totalna izdaja: Metodije stao uz Raja iako je ujak Spajiću! Mladi prevarant sa Zvezdare u očaju!

Na svu sreću to se nije desilo, a mladi Spajke, kako ga zovu na Zvezdari, je očajan!

Čitaj još:   JAKOV Milatović: "Moja ostavka, ne treba da opterećuje javnost, obavijestiću ako se odlučim na drugačije političko djelovanje..." (foto)

Među dugogodišnjim Spajićevim prijateljima sa beogradske štajge već se pjevaju junački, melanholični epovi, kako je ovaj mladi Zvezdarac pao u depresiju, ali ne zbog toga što je uhvaćen u prevari, već zbog izdaje unutar sopstvene porodice!

Jer po svemu sudeći, Spajića je više od odbijanja predsjedničke kandidature od strane DIK-a, pogodila izdaja njegovog ujaka Metodija Ostojića. Visoki funkcioner svetosavske sekte (SS), poznate pod akronimom SPC, je i prije nego je Spajić zvanično ispao iz predsjedničke trke, stao uz njegovog ljutog političkog neprijatelja Andriju Raja Mandića, sa kojim se upustio u romantičnu vožnju balonom!

Predsjednik opštine Nikšić i funkcioner DF-a, neočetnička uzdanica Marko Kovačević Šubara pohvalio se u subotu na društvenoj mreži Fejsbuk fotografijama, na kojima sa svojim učiteljem četništva Andrijom Mandićem, solarnim Milutinom Đukanovićem i visokim funkcionerom SS Metodijem Ostojićem uživa u letu balonom na Kapinom polju u Nikšiću.

Ova grupa veselih svetosavskih podvižnika i pobornika neočetništva, po svemu sudeći su u subotu namjeravali balonom, ako ne da dođu, onda da se što više približe Nebeskoj Srbiji.

Kovačević je na Fesjbuku napisao ’’lijepo jutro u polju kupina, sa nekim sjajnim ljudima i prijateljima’’, nakon što je svom partijskom šefu upriličio let balonom na aerodromu Kapino polje u Nikšiću.

Moglo bi se posumnjati da je Spajića toliko žestoko pogodila ova izdaja njegovog ujaka Metodija, koji je otvoreno stao uz Mandića, da je zaboravio i na DIK koji mu je naglo ”uletio” s leđa i donio mu dozu prevelikog stresa.

Čitaj još:   MAJKA POTRESENA: Ovo je trenutno stanje moje ćerke Voditeljke Dea Đurđević...

’’Nije Milojku lako… Rajo je dobio Metodija, a Spajić DIK. Takav je život, surov’’ – rečenica je koja najbolje sumira ironiju sudbine koja je zadesila Spajketa sa Zvezdare…

Milojku bi sad najbolje bilo da uzme kratki predah i da sa jednom od njegovih bezbrojnih djevojaka sa svih kontinenata ’’zapali’’ kod brata u Los Anđeles, gdje bi se oslobađao stresa i radio na povratku svog mužijačkog samopoštovanja.

B.Knežević

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more