IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS I HOROR U SRBIJI! Iz Dunava isplivao leš sa vezanim rukama i nogama, mještani prestravljeni… (foto)

Tijelo nepoznate osobe, vezanih ruku i nogu, pronađeno je na obali Dunava, policiju obavestio mještanin koji je leš pronašao…

BELEGIŠ: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 20: 02-2023, 13: 24… UŽAS I HOROR U SRBIJI! Iz Dunava isplivao leš sa vezanim rukama i nogama, mještani prestravljeni… (foto)

Tijelo nepoznatog muškarca u fazi raspadanja pronađeno je u subotu oko 13.30 sati u Belegišu na obali reke Dunav. 

Kako se nezvanično saznaje tijelo nepoznatog muškarca u fazi raspadanja pronađeno je u subotu oko 13. 30 sati u Belegišu na obali rijeke Dunav. 

– Leš je pronašao mještanin i obavjestio policiju koja je ubrzo stigla, a pretpostavlja se da je riječ o muškarcu. Ono što je privuklo pažnju, onima koji su leš vidjeli, je da su mu ruke i noge, bile vezane – rekao je jedan od meštana u Belegišu. 

Kako je objasnio tijelo je bilo u fazi raspadanja.

– To je rukavac Dunava i vrlo moguće je da je tijelo rijeka donijela i iz Mađarske… Kako sam čuo na njemu nije bilo vidljivih povreda… – rekao je sagovornik.

Čitaj još:   DRAMA U BEOGRADU: Gori Klinički centar, veliki broj vatrogasaca na terenu, evakuacija radnika... (foto, video)

Izvor takođe upoznat sa slučajem naveo je da je tijelo prevezeno je na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

– Obdukcijom će biti utvrđen identitet, vrijeme i uzrok smrti- rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeni svi detalji…

izvor (SD)

ANDREJ Nikolaidis: “Milatović i njegov pajtaš Spajić su srpski nacionalisti, JAKOV će biti oprezan i uljudniji u izjavama o BiH, dok potpuno ne završe posao srbifikacije Crne Gore” (foto)

Milo Đukanović je dobio najviše glasova u prvom krugu izbora Read more

Čitaj još:   NAPAD Izraelske policije na Palestince nakon sabah- namaza u džamiji Al- Aksa, uzvratili su im... (foto ı vıdeo)