IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DJEVOJKA (27) UMRLA U BOLNICI NAKON ŠTO JE POKOSILO TERETNO VOZILO: Užas 12 dana joj se borili za život u… (foto, video)

Nakon što su se ljekari dvanaest dana borili za njen život, od posledica teških povreda u osječkom KBC- u umrla je 27- godišnjakinja na koju je kod Đakova, ulice prelazila preko pješačkog prelaza, kamionom je i naletio 66- godišnji muškarac.

OSIJEK: Hrbatska, Crna Hronika, vijesti, utorak, 21: 02-2023, 00: 24… DJEVOJKA (27) UMRLA U BOLNICI NAKON ŠTO JE POKOSILO TERETNO VOZILO: Užas 12 dana joj se borili za život u… (foto, video)

U bolnici je od ozljeda zadobivenih u naletu teretnog vozila umrla 27-godišnjakinja. Nesreća se dogodila 8. februara kada je 66- godišnji vozač na nju naletio dok je prelazila pješačkim prijelazom…

Nakon što su se liječnici dvanaest dana borili za njen život, od posljedica teških ozljeda u osječkom KBC- u umrla je 27- godišnjakinja na koju je kod Đakova, kada je cestu prelazila preko pješačkog prijelaza, teretnim automobilom naletio 66- godišnji srbijanski državljanin.

Čitaj još:   Vremenska prognoza: Pad temparature, olujni vjetar, snijeg… (foto)

U osječko-baranjskoj policiji u ponedjeljak navode da se prometna nesreća dogodila se 8. veljače, kada je 66-godišnjak, vozeći od Piškorevaca prema Đakovu. automobilom naletio na pješakinju iz Babine Grede.

Od siline udara odbačena je u odvodni kanal te prevezena u osječki KBC, gdje je umrla. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola i za vrijeme vožnje koristio je sigurnosni pojas, a protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtno stradalom osobom.

BONUS VIDEO: Smrtno stradao vozac prilikom slijetanja vozila u kanal

izvor Večernji list.hr

JAKOV Milatović siguran igrač srpskih nacionalista- SPC igrač iz sjenke… (foto)

Vlasti u Beogradu preko Crkve Srbije, Vojislava Šešelja i Aleksandra Read more