IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

U TOKU VELIKA POLICIJSKA AKCIJA: Pretresi i hapšenja na više lokacija, pogledajte šta je policija zatekla na licu mjesta… (foto)

Određene aktivnosti u okviru ove akcije su i dalje u toku…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti, utorak, 21: 02-2023, 09: 24… U TOKU VELIKA POLICIJSKA AKCIJA: Pretresi i hapšenja na više lokacija, pogledajte šta je policija zatekla na licu mjesta… (foto)

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, jučer su u okviru operativne akcije kodnog naziva “MODUS” lišili su slobode lice B.P. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga. 

Pronađena marihuana i kokain - Foto: Ustupljena fotografija 

U toku ovih aktivnosti izvršeni su pretresi na dvije lokacije na području Grada Banjaluka, kao i putničkog vozila, koje koristi osumnjičeno lice, te je tom prilikom pronađeno i oduzeto oko 2,98 kg zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Marihuanu”, oko 128 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Kokain”.

Čitaj još:   DETALJI O HAPŠENJU UBICE IZ NOVOG PAZARA: Došao u policijsku stanicu u pratnji advokata...
Pronađena marihuana

Pronađeno je oko 313 grama nepoznate praškaste materije, novac u različitim apoenima u ukupnom iznosu od 2.020 KM i 1 410 eura, dvije mrvilice za opojnu drogu, tri digitalne vage, više mobilnih telefona, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.

Pronađen novac

Akcija se sprovodi pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po naredbama Osnovnog suda u Banjaluci. Određene aktivnosti u okviru ove akcije su i dalje u toku.

izvor agencije

IVAN Vuković: Džaba zloupotrebe državnih institucija, prijetnje ljudima u Crnoj Gori i dijaspori, džaba kolumnisti i analitičari, šešelji i rakići… (foto, video)

Gradonačelnik Pogorice i potpredsjednik Demokratske partije socijalista Ivan Vuković komentarisao je na Read more

Čitaj još:   Fudbaleri i navijači Sarajeva proslavili titulu prvaka BiH ... (foto i video)