IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BOSNA NA NOGAMA! VIŠE POLICIJSKIH TIMOVA NA TERENU: Još traje potraga za nestalom djevojčicom, uključeni i dronovi… (foto)

U potragu za nestalom djevojčicom uključili su se i lokalni vlasnici dronova koji područje pretražuju iz vazduha…

GORNJI VAKUF: BiH, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 22: 02-2023, 00: 24… BOSNA NA NOGAMA! VIŠE POLICIJSKIH TIMOVA NA TERENU: Još traje potraga za nestalom djevojčicom, uključeni i dronovi… (foto)

Još traje potraga za nestalom djevojčicom kod Gornjeg Vakufa, uključeni i dronovi…

Potraga za 14- godišnjom djevojčicom koja je jučer nestala na širem području Bistričke Rike u općini Gornji Vakuf nastavljena je i danas, ali bez uspjeha, potvrdio je za Faktor glasnogovornik MUP-a Srednjobosanskog kantona Hasan Hodžić.

“U potragu je uključeno više policijskih timova, specijalci, GSS, građani, civilna zaštita. Sve informacije se provjeravaju, a u potragu su uključeni i dronovi. Nažalost, sve je još bez rezultata”, rekao je Hodžić.

Kako javlja portal GornjiVakuf.com, tokom dana je grupu spasilaca kod jedne pećine napao medvjed. Srećom nije bilo povrijeđenih i divlja životinja je otjerana.

Čitaj još:   Krvavi okršaj u Crnoj Gori?Ubijeni Nemanja Prelević i Danilo Peković

Hodžić je podsjetio da je djevojčica jučer ujutro otišla u školu, a nakon što se nije vratila kući, roditelji su prijavili njen nestanak u jučer u popodnevnim satima.

Radi se o osobi sa poteškoćama u razvoju, koja na sebi ima crnu jaknu, crveni ruksak, crne pantalone i bijele patike, prenose federalni mediji.

Potraga je pokrenuta još jučer, ali bez rezultata…

izvor (SB)

IVAN Vuković: Džaba zloupotrebe državnih institucija, prijetnje ljudima u Crnoj Gori i dijaspori, džaba kolumnisti i analitičari, šešelji i rakići… (foto, video)

Gradonačelnik Pogorice i potpredsjednik Demokratske partije socijalista Ivan Vuković komentarisao je na Read more

Čitaj još:   Šta znate o "eclia i elisa" testovima, koji vam trebaju kad Crna Gora otvori granice ... (foto)