IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRHUNAC DRITANOVOG BEZOBRAZLUKA: Maltretiranje državljanina Albanije koristi za političko spinovanje i manipulicije, sprda se…

Kontroverzni premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović poznat je po najnižim političkim podmetanjima, sklonošću ka lažima, manipulacijama i prevarama.

Ali ono što je danas izjavio sigurno će ući u vrh top liste njegovih najpokvarenijih izjava i političkih spinova kojih smo se naslušali i nagledali od kad je nakon izbora 30. avgusta 2020. došao na pozicije moći.

Nepopularni Abazović koji je zaposjeo mjesto premijera iako se njegova kombi-partija bori za cenzus, danas je na podmukao i samo njemu svojstven način, za političke manipulacije iskoristio snimak policijske brutalnosti nad stranim državljaninom koji je juče isplivao u javnost.

”Kako se više budemo približavali 19. martu očekujte mnogo više video snimaka, grafita, nacionalizma, tenzija, pokušaja stvaranja tenzija u odnosu na Bošnjake, Muslimane, to je modus operandi”, kazao je kontroverzni Abazović upitan da prokomentariše snimak na kojem se vidi kako crnogorski policajci maltretiraju državljanina Albanije na GP Sukobin – Murićan.

Kako kaže, sve snimke je vidio još 15. januara.

”I već tada smo preduzeli aktivnosti. Ne mogu policajci koji imaju određenih problema da budu dio službe. To je jedan dio medalje, drugi dio je to što građani vide kratki snimak. Nije neko targetovao nekog i izvukao ga iz auta tek onako, neko je sigurno napravio prekršaj. Nisu se poštovala saobraćajna pravila i kolone. Žao mi je, jer se radi o turistima, starijim osobama, a moj je apel policajcima da svi moramo biti tolerantni”, kazao je Abazović u najnovijoj demagoškoj tiradi.

Čitaj još:   DRITAN, BITAN ILI SITAN

Govoreći o predstojećim predsjedničkim izborimna, Abazović, koji je za izbornu priču postao potpuno nebitan, je rekao da su svi građanski kandidati prihvatljiivi za GP URA, dodajući da već razgovaraju sa nekim kandidatima koji bi željeli da budu dio predsjedničke trke.

Čisti bezobrazluk

Abazović je u svoje manipulacije i političke spinove uvukao i slučaj trajekta na relaciji Kamenari-Lepetane.

Indirektno je priznao da je srljao u odluku koju je donio da Pomorskom saobraćaju oduzme tu liniju. Rekao je da Crna Gora u ovom trenutku nema svoje trajekte, ali da će ih imati. Postupak Pomorskog saobraćaja je, tvrdi, onakav kakav je predvidio, a u svojoj tiradi opet je stigao da napadne predsjendika Crne Gore Mila Đukanovića.

“Radi se o ljudima koji su ekstremno bogati i koji su trebali da finansiraju predsjedničku kampanju Mila Đukanovića”, rekao je kontroverzni Abazović.

I na kraju kao vrhunac bezobrazluka, našao je ”rješenje” za katastrofalnu odluku njega i njegove vlade koja je praktično dovela do blokade trajektne linije Kamenari-Lepetane.

“Ako niste sigurni u prevoz Vasilija imate mogućnost da idete okolo”, poručio je Abazović odgovarajući na novinarska pitanja, čime se na najciničniji način posprdao sa građanima relativizujući sopstvene brljotine.

Čitaj još:   DRITAN VOZI MERCEDES ODUZET OD KRIMINALCA IZ ALBANIJE

U.P.A.

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more