IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŽABLJAK: Državljanin Srbije uhapšen, osumnjičen za krađu novca, kroz prozor toaleta upao u lokal… (foto)

Policija na Žabljaku uhapsila je Z. R. (53) iz Republike Srbije zbog sumnje da je iz jednog ugostiteljskog objekta ukrao određenu količinu novca i aparat za igre na sreću.

Jutros na Žabljaku: Uhapšen osumnjičeni za krađu: Državljanin Srbije kroz prozor toaleta upao u lokal, ukrao novac i aparat za igre na sreću

Iz Uprave policije, policiju na Žabljaku je jutros u 5 sati telefonskim putem kontaktirala oštećena osoba, navodeći da je nepoznati izvršilac provalio u ugostiteljski koji se nalazi u prizemlju kuće u kojoj oštećena stanuje sa porodicom, u mjestu Njegovuđa.

– Preduzimajući intenzivne mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja policijski službenici su identifikovali i locirali počinioca Z. R. (53) iz Republike Srbije. Sumnja se da je Z. R. izvršio krivično djelo koje mu se stavlja na teret na način što je ušao u pomenuti ugostiteljski objekat kroz prozor koji je bio otvoren u toaletu, te otuđio određenu količinu novca.

Čitaj još:   ŽABLJAK: Uz trobojke i tri prsta slavili polumaturu... (foto)

Osim toga, on je ovom prilikom otuđio i aparat za igre na sreću koji je odbacio od sebe u blizini ugostiteljskog objekta – navedeno je u saopštenju.

Uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa i uz krivičnu prijavu biće priveden nadležnom tužiocu na dalje postupanje.

izvor: pobjeda.me

ŽABLJAK: Uz trobojke i tri prsta slavili polumaturu… (foto)

Intervenisala uprava škole- Polumaturanti sa Žabljaka jutros proslavljali kraj osnovnog Read more

ŽABLJAK: Snijeg sa krova zgrade zatrpao ženu i dijete, spasili ih… (foto)

Četvoročlana porodica, pješice se kretala centrom Žabljaka, dok su prolazili Read more

VISILA, IZNAD SKIJAŠKE STAZE: Žena umalo ispala iz korpe žičare na Savinom kuku! (video)

Objavljen snimak spašavanja žene koja je umalo nije ispala iz Read more

Čitaj još:   VIŠE OD IGRE o meču fudbalskih reprezentacija Crne Gore i Bosne i Hercegovine: “Burek sa sirom” i “Nož, žica, Srebrenica” civilizacijska razlika... (foto, video)