IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ROŽAJE: TUGA DO NEBA! POVREDAMA PODLEGAO I ČETVRTI MLADIĆ KOJI JE BIO U AUDIJU SMRTI- RODITELJI IZGUBILI SINA JEDINCA… (foto)

Mladići su stradali na magistralnom putu Rožaje – Bać, trojica na licu mjesta, a sada je i četvrti podlegao povredama.

Tri maloljetna mladića iz Rožaja, inače braća i najbolji prijatelji, poginula su u prošle nedelje u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, dok su se ljekari četvrtom mladiću nedelju dana borili za život. Nažalost, prema saznanjima beogradskih medija, on je preminuo sinoć!

Da podsjetimo, A. M. (16), S. M. (16), I. D. (16), a sada i F. D. (17) stradali su na magistralnom putu Rožaje – Bać oko 22 sata kobne noći.

– Tinejdžeri su se kobne večeri sreli u jednom kafiću u Rožajama i sjeli zajedno da popiju piće, smijali se i družili. U jednom trenutku krenuli su kući u selo pored Rožaja i seli u “audi” smrti.

Međutim, kada su bili u blizini svojih domova, jedan od poginulih dobio je navodno poziv od majke koja ga je zamolila da se vrati do grada kako bi joj kupio neke namirnice – kazao je ranije za Kurir mještanin Rožaja i dodao da su se mladići zatim vratili do grada.

Čitaj još:   MILO Đukanović: ZA SVE ŠTO JE DOBRO U CRNOJ GOR ZASLUŽNA JE I NAŠA DIJASPORA

– Mladići su odlučili da se vrate ka marketu i poginuli A. M. je navodno, kako se sumnja prilikom neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i sletjeli su u rijeku Ibar.

Poznanici su, inače ranije ispričali da su mladići bili izuzetno vrijedni, pošteni i da je sudbina učinila svoje.

– Dvije kuće su zavijene u crno, velika tuga se nadvila nad Rožajama, i teško će ovo njihove porodice preživjeti – rekao je tada sagovornik.

F.D. je, kao i S.M. bio sin jedinac i najviše su vremena provodili sa svojom braćom od stričeva, sa kojima su i poginuli.

iizvor: http://kurir.rs, http://republika.rs