IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ROŽAJE: TUGA DO NEBA! POVREDAMA PODLEGAO I ČETVRTI MLADIĆ KOJI JE BIO U AUDIJU SMRTI- RODITELJI IZGUBILI SINA JEDINCA… (foto)

Mladići su stradali na magistralnom putu Rožaje – Bać, trojica na licu mjesta, a sada je i četvrti podlegao povredama.

Tri maloljetna mladića iz Rožaja, inače braća i najbolji prijatelji, poginula su u prošle nedelje u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, dok su se ljekari četvrtom mladiću nedelju dana borili za život. Nažalost, prema saznanjima beogradskih medija, on je preminuo sinoć!

Da podsjetimo, A. M. (16), S. M. (16), I. D. (16), a sada i F. D. (17) stradali su na magistralnom putu Rožaje – Bać oko 22 sata kobne noći.

– Tinejdžeri su se kobne večeri sreli u jednom kafiću u Rožajama i sjeli zajedno da popiju piće, smijali se i družili. U jednom trenutku krenuli su kući u selo pored Rožaja i seli u “audi” smrti.

Međutim, kada su bili u blizini svojih domova, jedan od poginulih dobio je navodno poziv od majke koja ga je zamolila da se vrati do grada kako bi joj kupio neke namirnice – kazao je ranije za Kurir mještanin Rožaja i dodao da su se mladići zatim vratili do grada.

Čitaj još:   PUKLA BRUKA: Dodikovi i Vučkovi sinovi, pozirali u društvu zloglasnih huligana „Janjičara“… (foto)

– Mladići su odlučili da se vrate ka marketu i poginuli A. M. je navodno, kako se sumnja prilikom neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i sletjeli su u rijeku Ibar.

Poznanici su, inače ranije ispričali da su mladići bili izuzetno vrijedni, pošteni i da je sudbina učinila svoje.

– Dvije kuće su zavijene u crno, velika tuga se nadvila nad Rožajama, i teško će ovo njihove porodice preživjeti – rekao je tada sagovornik.

F.D. je, kao i S.M. bio sin jedinac i najviše su vremena provodili sa svojom braćom od stričeva, sa kojima su i poginuli.

iizvor: http://kurir.rs, http://republika.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Čitaj još:   ŠOKANTNO i TRAGIČNO- Fikret HODŽIĆ, "djete Srebrenice": "Osuđen sam za nešto za što nisam bio ni optužen, u Vojkoviće idem za 10- 15 dana"... (foto, video)
DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more