IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠENA PLAVUŠA IZ CRNOG BMW- a: Sugrađani šute, atentator odbacio mobitel, Susret sa žrtvom bio dogovoren… (foto)

Zagrebački Jutarnji list navodi da je, prema nezvaničnim informacijama, uhapšrena je žena koja je vozila crni BMW, iz koga je izašao muškarac koji je pucao na zagrebačkog taksistu Krešimira G. (43) na parkingu naselju Špansko.

Ona međutim nije progovorila ni riječ o pokušaju ubistva taksiste, a policija još uvjek traga za počiniocem.

Pretpostavlja se da je muškarac, nakon ispaljenog hica iz vatrenog oružja u glavu Krešimira G. bacio svoj mobilni telefon jer je policija poslednji put locirala signal negdje na tom području.

Jedna od pretpostavki policije je da je sastanak počinitelja sa Krešimirom G. bio već dogovoren, ili da je par koji ga je čekao u BMW-u znao da će doći.

Kada je muškarac iz BMW-a prišao Krešimiru G., prema riječima očevidaca, između njih je izbila svađa i u jednom trenutku je odjeknuo pucanj. Krešimir G., koji je bio odjeven u crnu majicu i pantalone, pao je na zemlju i ostao da leži u krvi.

Počiniltelj je onda potrčao ka vozilu i ušao sa desne strane, a žena vozač je pri polasku udarila u ivičnjak, što policiji ukazuje da je bila pod stresom i da nije očekivala ovakav razvoj događaja.

Čitaj još:   KORONA UBILA ČUVENOG ALBANCA: Baškim je izvukao zemlju iz potpunog haosa i krize izavane... (foto i video)

Krešimira G., komšija i muškarca koji ga je upucao povezuje činjenica da je zagrebački taksista svojevremeno radio kao obezbjeđenje u popularnom klubu na zagrebačkoj Ilici, u kom je osumnjičeni za pokušaj ubistva bio suvlasnik.

Pitanje je da li su i nakon toga ostali u nekim poslovnim odnosima, ali je očigledno razlog žučne svađe koja se završila pucnjavom neka nerazjašnjena veza između njih.

Policija zna identitet osumnjičenog i on već ima dosije. Neke od pretpostavki su da je počinitelj već napustio Zagreb i Hrvatsku, jer nema granične kontrole.

Postoji i pretpostavka da bi se, nakon što se sa advokatom „dogovorio oko priče“, predao policiji ili u pratnji advokata.

(Kurir.rs/Jutarnji list)

BRAVO ZA HUMANI GEST pekare u Rožajama: BESPLATAN HLJEB za sve koji nijesu u mogućnosti da ga kupe… (foto)

Muslimani širom svijeta danas poste peti dan mjeseca ramazana. Ovaj post Read more

Čitaj još:   OSOBE, OVE KRVNE GRUPU, NAJTEŽE PODNOSE BOLESTI: IMUNI SISTEM je najslabiji, a Zašto se TOLIKO razlikuju od drugih... (foto)