IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 28. februar 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Ovan aktvan, Bik ima dobar dan, Blizanci se osjećaju odlično, Rak nervozan, Lav ima dobar dan, Djevica pozajmljuje, Vaga ima povoljan dan, Škorpija mijenja posao, Strijelac se raduje ljubavi, Jarac nema vremena, Vodolija dobra u komunikaciji, a Ribe suštinski dobro.Ovo je dnevni horoskop za 28.02.2023. godine.

OVAN

Vaše prisustvo je poželjno na svakom okupljanju. Od vas zavisi hoćete li iskoristiti priliku i upoznati osobu koja želi da vam se približi. Da bi ugođaj bio kompletan, savladajte svoju duhovitost kako ne biste ostavili utisak neozbiljne osobe.
BIK

Bliži se trenutak realizacije nekih projekata kao i prilika za potpisivanje novog ugovora. Ipak, sačuvajte strpljenje i odložite završne poteze, jer, iako sve ide po planu, još se nisu ostvarili svi preduslovi da na sve stavite tačku. Izbjegavajte prečice.
BLIZANCI

Svoj ljubavni život ste detaljno osmislili pa, po vašem mišljenju, ne postoji šansa da stvari ne budu onakve kako vi želite. Previđate da nije lako predvideti razvoj događaja, naročito ako su u odnose uključene i emocije.
RAK

Raspoloženi ste i društveni ali i previše nervozni. Potrudite se da pronađete ravnotežu u kontaktu sa drugim ljudima jer oni ne vide da iza prividne smirenosti tinja napetost koja vas tjera da uradite nešto zbog čega ćete se kasnije kajati.
LAV

Moguć je zanimljiv susret sa osobom slobodnih shvatanja. Prihvatite izazov ali držite sve u tajnosti jer vas kasnije ta avantura može skupo koštati. Tenzirani ste, potrebna vam je rekreacija, ali uz to pričuvajte se fizičkih povreda.
DJEVICA

Čitaj još:   Moskovski razgovori: Erdogan i Putin dogovorile primirje u Idlibu... (foto)

Izloženi ste velikom pritisku. Vaša pedantnost vam ne dozvoljava da stvari ostavljate nedovršene. Količina obaveza u odnosu na vrijeme kojim raspolažete, daje sliku da ste sebi kreirali haos zbog koga ćete završiti u krevetu.


VAGA

Pod velikim ste pritiskom i od vas se očekuje da sprovedete ne baš popularne mjere. Svojim prisustvom nećete uspjeti da sprečite žustre rasprave u kojima će biti i teških riječi. Zauzmite stav i bez mnogo riječi saopštite šta imate.
ŠKORPIJA

Pred vama je dan prepun dinamike. Na ivici ste izdržljivosti. Već izvjesno vrijeme vas muči nešto na poslu, a niste u stanju da se tome suprotstavite. Pripazite se, bezazlena situacija vas može navesti da napravite skandal.
STRIJELAC

Ispred vas su ozbiljni zadaci. Imate finansijske probleme za koje morate da pronađete rješenje. Ne nailazite na razumjevanje ni u krugu porodice, pa vas i to dodatno opterećuje. Kada se dobro odmorite, pojaviće se i rješenje koje vi sada ne vidite.
JARAC

Dozvoljavate da vam finansije uslovljavaju raspoloženje i dinamiku viđanja sa ljudima do kojih vam je stalo. Ako zanemarite novčane probleme, shvatićete da za druženje i prijatna neobavezna ćaskanja nije neophodan i debeo novčanik.
VODOLIJA

Tranziti planeta vam donose šansu da ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete i dobijete podršku kolega od kojih ste to najmanje očekivali. Sljeduje vam i zvanično upoznavanje s uticajnom osobom koju znate iz viđenja.
RIBE

Čitaj još:   Više javno tužilaštvo u Užicu: Odbili da dostavi informacije o istrazi ubistva Fahrudina Skarepa, osumnjičen policajac Raica Beloica...

Osjećate se neprijatno jer u vašem okruženju dominira čudna atmosfera koja, ako ne odreagujete, prijeti da postane štetna po vas. Ako se na vrijeme ne angažujete i ne raščistite moguće nesporazume, stvari se mogu nepopravljivo zakomplikovati.

izvor: http://ibalkan.net