IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“RAJO” RAZOTKRIVEN U HIT- VIDEU: Govori o pomirenju, ali ustvari misli na nešto sasvim drugo… (foto, video)

Nedavno je na društvenim mrežama počeo da se širi drugi video, za koji određeni izvori bliski Nebeskoj Srbiji kažu da je bio prvobitna i nadasve originalna verzija Rajovog predizbornog spota

Predizborni video najvećeg pokajnika na crnogorskoj političkoj sceni, Andrije Mandića, poznatog pod nadimkom Rajo, ne prestaje da izaziva kontroverze u javnosti.

U sad već istorijskom spotu  Mandić odmahuje glavom i uz, kako se čini na osnovu izraza lica, neizmjetno kajanje poručuje:

“Neke stvari koje sam rekao, njima se ne ponosim, zbog nekih čak i žalim.”

Zatim ističe i da “naše podjele u kojima sam učestvovao leže mi na duši.”

Od kako je lider Nove srpske demokratije (NSD) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF), svojim video-uratkom počeo da ruši tabue i pomjera granice političkog altruizma, pojavile su se mnoge teorije što je ovaj četnički vojvoda ustvari htio da poruči u svom spotu.

Čitaj još:   POLICIJA TRAGA ZA TREĆIM: Komatina i Raičević saslušani zbog "trobojke" na ambasadi Hrvatske... (foto)

Nedavno je na društvenim mrežama počeo da se širi drugi video, za koji određeni izvori bliski Nebeskoj Srbiji kažu da je bio prvobitna i nadasve originalna verzija Rajovog predizbornog spota.

Mandić tu ne govori o pomirenju, već o nečemu sasvim drugom – gurmanskom užitku koji njemu, kao i svakom poštenom profesionalnom Srbinu, leži na duši, odnosno srcu. Ili preciznije rečeno – u želucu.

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more