IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKO HVALA: Delegacija DPS- a CRNE GORE odala počast žrtvama otmice iz voza u stanici Štrpci… (foto, video)

Delegacija Demokratske partije socijalista (DPS) koju su činili potpredsjednik i poslanik Abaz Dizdarević, član Predsjedništva partije Nermin Abdić i poslanica Nela Savković Vukčević, povodom 30 godina od otmice iz voza u stanici Štrpci odala je počast kod spomen obilježja “Civilnim žrtvama” u Podgorici, saopšteno je iz te partije….

ŠTRPCI: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 28: 02-2023, 04: 14… VELIKO HVALA: Delegacija DPS- a CRNE GORE odala počast žrtvama otmice iz voza u stanici Štrpci… (foto, video)

Tim činom su, kako je saopšteno iz DPS- a, predstavnici te partije iskazali poštovanje prema nevino stradalim žrtvama bezumnog zločina i saosjećanje sa njihovim porodicama.

Ovim HUMANIM činom, kako su naveli iz DPS- a, predstavnici te partije iskazali su poštovanje prema nevino stradalim žrtvama bezumnog zločina i saosjećanje sa njihovim porodicama, te tom prilikom poručili da “stradali ne mogu i neće biti zaboravljeni, kao ni sve ono vezano za ovaj zločin, zločince i same nalogodavce”.

Čitaj još:   BALŠA Knežević: JAKOV Milatović, Vučićev džepni "Momir"... (foto, video)

„Dužnost ali i moralna obaveza svih nas je da radimo na daljoj emancipaciji generacija koje dolaze kako bismo ih osposobili da se bore protiv svakog oblika radikalizma i netolerancije, nacionalizama i širenja vjerske netrpeljivosti i mržnje“, poručili su predstavnici DPS sa spomen obilježja na Pobrežju.

“I tom prilikom poručili da stradali ne mogu i neće biti zaboravljeni, kao ni sve ono vezano za ovaj zločin, zločince i same nalogodavce”, dodaje se u saopštenju.

Iz DPS-a su kazali da je dužnost i moralna obaveza svih da rade na daljoj emancipaciji generacija koje dolaze.

“Kako bismo ih osposobili da se bore protiv svakog oblika radikalizma i netolerancije, nacionalizama i širenja vjerske netrpeljivosti i mržnje“, rekli su iz DPS- a.

Foto: DPS

izvor ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more