IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKO HVALA: Delegacija DPS- a CRNE GORE odala počast žrtvama otmice iz voza u stanici Štrpci… (foto, video)

Delegacija Demokratske partije socijalista (DPS) koju su činili potpredsjednik i poslanik Abaz Dizdarević, član Predsjedništva partije Nermin Abdić i poslanica Nela Savković Vukčević, povodom 30 godina od otmice iz voza u stanici Štrpci odala je počast kod spomen obilježja “Civilnim žrtvama” u Podgorici, saopšteno je iz te partije….

ŠTRPCI: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 28: 02-2023, 04: 14… VELIKO HVALA: Delegacija DPS- a CRNE GORE odala počast žrtvama otmice iz voza u stanici Štrpci… (foto, video)

Tim činom su, kako je saopšteno iz DPS- a, predstavnici te partije iskazali poštovanje prema nevino stradalim žrtvama bezumnog zločina i saosjećanje sa njihovim porodicama.

Ovim HUMANIM činom, kako su naveli iz DPS- a, predstavnici te partije iskazali su poštovanje prema nevino stradalim žrtvama bezumnog zločina i saosjećanje sa njihovim porodicama, te tom prilikom poručili da “stradali ne mogu i neće biti zaboravljeni, kao ni sve ono vezano za ovaj zločin, zločince i same nalogodavce”.

„Dužnost ali i moralna obaveza svih nas je da radimo na daljoj emancipaciji generacija koje dolaze kako bismo ih osposobili da se bore protiv svakog oblika radikalizma i netolerancije, nacionalizama i širenja vjerske netrpeljivosti i mržnje“, poručili su predstavnici DPS sa spomen obilježja na Pobrežju.

Čitaj još:   LUDA Prognoza vremena za vikend: Stiže šok preokret... (foto)

“I tom prilikom poručili da stradali ne mogu i neće biti zaboravljeni, kao ni sve ono vezano za ovaj zločin, zločince i same nalogodavce”, dodaje se u saopštenju.

Iz DPS-a su kazali da je dužnost i moralna obaveza svih da rade na daljoj emancipaciji generacija koje dolaze.

“Kako bismo ih osposobili da se bore protiv svakog oblika radikalizma i netolerancije, nacionalizama i širenja vjerske netrpeljivosti i mržnje“, rekli su iz DPS- a.

Foto: DPS

izvor ibalkan.net

ANDREJ Nikolaidis: “Milatović i njegov pajtaš Spajić su srpski nacionalisti, JAKOV će biti oprezan i uljudniji u izjavama o BiH, dok potpuno ne završe posao srbifikacije Crne Gore” (foto)

Milo Đukanović je dobio najviše glasova u prvom krugu izbora Read more

Čitaj još:   HARADINAJ SOLI VUČIĆEVU RANU: „Vučić pozvao Srbe da se ne odazivaju a 40 SRBA se prijavilo u VOJSKU KOSOVA“!
Dnevni horoskop za 21. mart 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more