IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VIŠE SE NI ZIMA NE ŠALI: Vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

Vrijeme danas, snijeg i susnježica i kiša…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 01: 03-2023, 09: 14… VIŠE SE NI ZIMA NE ŠALI: Vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

Jutros je u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme. U Bosni lokalno pada slab snijeg na području Krajine i centralne Bosne, a u Hercegovini pada kiša.

U Bosni sa susnježicom ili snijegom, a u nizinama može padati i kiša. U Hercegovini kiša. Većina padavina se očekuje od sredine dana prema večernjim satima. Najniža jutarnja temperatura zraka između -3 i 1°C, a dnevna između 1 i 5°C, na jugu zemlje do 12°C.

Temperature zraka izmjerene u 07:00 sati (°C): Bjelašnica -3; Ivan Sedlo i Livno -2; Bihać, Gradačac, Sarajevo i Tuzla 0; Banja Luka, Bijeljina, Doboj, Drvar, Prijedor, Sanski Most i Zenica 1; Široki Brijeg 3; Mostar 7; Trebinje 8; Neum 10 stepeni Celzijusovih.

Danas u Bosni i Hercegovini oblačno. U Bosni sa susnježicom ili snijegom, a u nizinama će padati i kiša. U Hercegovini kiša. U Bosni većina padavina u drugom dijelu dana. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 4 stepeni Celzijusovih, na jugu zemlje od 8 do 12 stepeni.

Čitaj još:   NAPETO U SKUPŠTINI CRNE GORE: Krivokapić u duelu sa opozicionim poslanicima... (foto i vodeo)

U Sarajevu oblačno. Od  sredine dana prema večernjim satima se očekuje kiša ili susnježica. Najviša dnevna temperatura zraka oko 3 stepena, saopćeno je iz FHMZ.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini djelomično vedro. Najniža jutarnja temperatura zraka između -2 i 3°C, a dnevna između 3 i 7°C, na jugu do 14°C.

U petak u Bosni i Hercegovini oblačno s kišom, na planinama snijeg. Najniža jutarnja temperatura zraka između 0 i 4°C, a dnevna između 2 i 6°C, na jugu do 12°C.

U subotu pretežno oblačno prijepodne. Smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između- 1 i 3°C, a dnevna između 4 i 13°C.

izvor iBalkan,net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more