IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

AMINA Cikotić: Glas za DRAGINJU je glas za Crnu Goru- okrenut sebi i svojim interesima…

Pred nama je lak izbor. Biramo Draginju, kandidatkinju koja je svoju hrabrost i srčanost pokazala bezbroj puta do sada. Kandidatkinju koja je svoju borbu iskovala na principima čije trajanje se mjeri decenijama. Ti principi su građanska, sekularna i evropska Crna Gora, ravnopravna i prosperitetna u korist svih njenih građana – poručila je portparolka Socijaldemokratske partije, Amina Cikotić

”Ugroženost temeljnih vrijednosti na kojima počiva naša država treba da nam bude motiv više da podržimo ženu koja se dokazala u istrajnoj borbi za njihovo očuvanje, pa i kad je trebalo protiv onih koji su upravo te iste vrijednosti koristili zbog ličnih benefita, ali i onih koji su je vrijeđali ali u isto vrijeme joj i prijetili.

Ovo nije samo glas za Draginju, ovo je glas za društveno političku ravnopravnost žena, za jednake šanse svih građanki i građana Crne Gore bez obzira na vjersku, nacionalnu ili političku pripadnost”, navodi Cikotić.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Ušli smo u zonu ANARHIJE- ovo je pravna HAJDUČIJA, bacite diplomu u smeće...

Glas za Vuksanović-Stanković je, dodaje, prije svega glas za Crnu Goru u Evropskoj uniji, za državu okrenutu sebi i svojim interesima a ne Crnu Goru podređenu onima koji žele da ona nestane.

”Draginja je glas svih nas koji volimo svoju domovinu i za koju se beskompromisno borimo.

Znam da sve što radi, radi SRCEM, od govora u Skupštini do svakodnevnih razgovora na ulici sa građanima. To njeno srce smo svi mnogo puta vidjeli do sada, a pokazaće ga i ovog puta i još mnogo puta kada god to bude potrebno za Crnu Goru.

Zato svim srcem biramo Draginju!”, zaključila je Cikotić.

izvor: analitika.me

JOVANA Marović: Svaka čast DRAGINJA, tako to rade žene…

Bivša ministarka evropskih integracija, Jovana Marović prokomentarisala je potez predsjedničke Read more

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: “Preuzimam odgovornost za loš rezultat, PODNOSIM OSTAVKU na partijske funkcije i mjesto poslanice… (foto)

Kandidatkinja SDP Draginja Vuksanović- Stanković kazala je na konferenciji za Read more

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković dala izjavu u CB: NAPAD DOŽIVLJVAM KAO POKUŠAJ ZASTRAŠIVANJA...
DRAGINJA Vuksanović- Stanković poziva MILA Đukanovića da raspusti parlament… (foto)

Kandidatkinja Socijaldemokratske partije (SDP) za predsjednicu Crne Gore, Draginja Vuksanović Stanković, Read more