IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 6. mart 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Ovan opterećen, Bik dobar dan za posao, Blizanci mijenjaju posao, Rak dobro, Lav opušten, Djevica smirena, Vaga ima dobar dan, Škorpija prima udarce, Strijelac mora na detoksikaciju, Jarac odmara, Vodolija opterećena, a Ribe pretjeruju sa slatkišima. Ovo je dnevni horoskop za 06. mart 2023. godine.

OVAN

Danas konačno dajte sebi oduška, dnevni horoskop kaže da je dan savršen za odmor! Čujte se telefonom sa prijateljima koje dugo niste vidjeli i zakažite druženje. Mogući su problemi sa želucem, pa pripazite šta jedete.
BIK

Nešto vas muči u ljubavi, ali kao da se stidite da kažete partneru. Iskren razgovor je jedini put da riješite ovaj problem! Uveče sebi priredite opuštanje u dvoje, prijaće vam.
BLIZANCI

Imate puno posla danas, iako je nedelja! Riješili ste da se konačno pozabavite nečim u kući što ne radi kako treba, ili vam pravi “haos”. Odahnućete kada se riješite tog problema, i moći ćete da uživate.
RAK

Dvoumite se u ljubavi, imate veliku dilemu, a ne znate kako da je riješite. Obratite se za savjet starijoj ženskoj osobi, koja je možda već bila u sličnoj situaciji. Moguća je glavobolja jer ste pod stresom.
LAV

Osjećate nervozu, što nije baš tipično za vas. Potrebno vam je opuštanje s partnerom ili prijateljima. Isplanirajte zabavan dan i ne gledajte poslovne mejlove i poruke!
DJEVICA

Čitaj još:   BIO JE TO Veliki protest u Podgorici: Za evropsku i građansku, a ne Vučićevu i Putinovu Crnu Goru... (foto, video)

Imate manji finansijski problem, ali ne sekirajte se, brzo ćete ga riješiti a njegov uzrok bila je nepažnja. U ljubavi, moguće je da ćete čuti da se dopadate vrlo zanimljivoj osobi koja vam je već “zapala” za oko. Kada je zdravlje u pitanju, trebalo bi da se više krećete.


VAGA

Danas ste puni energije i želite da ostvarite sve svoje planove! Partneru će biti potrebno malo ubjeđivanja, ali isplanirajte zajedno dan pun aktivnosti. Uveče je vrijeme za romantiku i strast!
ŠKORPIJA

Cio vikend razmišljate o nekom razgovoru koji vas je uznemirio. Možda je bio vezan za posao, ali možda i za ljubav. Danas ćete konačno imati fokus i strpljenje da riješite problem koji vam je stvorio, i moći ćete da odahnete.
STRIJELAC

Ako možete, što više vremena danas provedite napolju, to je ključno kako biste se ispunili pozitivnom energijom! Predstoji vam naporna nedelja, i važno je da u nju uđete smireni i skoncentrisani. Počastite se nečim što već dugo želite!
JARAC

Dnevni horoskop kaže da su danas mogući problemi sa stomakom, pa dobro povedite računa šta jedete. Ako inače naručujete hranu, danas kuvajte, da biste izbjegli rizik! U ljubavi vam sve ide kako treba, a kada je posao u pitanju, imate neku ideju i jedva čekate ponedeljak kako biste je realizovali.
VODOLIJA

Pomalo ste pod stresom zbog svih obaveza koje ste imali, i danas nećete imati baš previše energije. Ugodite sebi i partneru, provedite cijeli dan kod kuće, “ušuškani” zajedno. Obaveze koje ste planirali za danas odložite, nisu hitne a važno je da učinite male stvari za sebe koje će vas oraspoložiti.

Čitaj još:   SVE SE MIJENJA: Odluke i uslovi ko može ući u BiH bez negativnog testa na Covid- 19... (foto)

RIBE

Dobijate dobru vijest od porodice i cijeli dan će vam obilježiti lijepom energijom! Pao vam je neki kamen sa srca, i sada imate vremena da se pozabavite stvarima koje ste možda zapostavljali. Uradite nešto lijepo za partnera, osjećaćete se još bolje i ispunjenije!

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more