IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: MILO Đukanović, Crnu Goru doveo do praga EU, apostoli iz Evrope kad su postali ministri, blokirali integracije… (foto, video)

MILO Đukanović diplomatsku mrežu, je spašavao od “blamaža u kojima su učestvovali nekadašnji apostoli, a sadašnji funkcioneri Evrope sad”…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 05: 03-2023, 00: 14… MILOŠ Nikolić: MILO Đukanović, Crnu Goru doveo do praga EU, apostoli iz Evrope kad su postali ministri, blokirali integracije… (foto, video)

Besmisao Pokreta Evropa sad i njihovog neharizmatičnog zamjenika kandidata, vječite rezerve, manifestovan je danas i kroz njihovo isprazno saopštenje u kojem, tek reda radi, žele još jednom podsjetiti na sopstveni kompleks od Demokratske partije socijalista (DPS) i Mila Đukanovića, poručio je portparol DPS- a Miloš Nikolić u reagovanju na navode Pokreta “Evropa sad”.

Reakcija Nikolića uslijedila je nakon što su iz Pokreta “Evropa sad” poručili da je aktuelni predsjednik Đukanović “najmanje pozvan da govori o ulasku u EU”.

“Apostoli Zdravka Krivokapića, koji se na političkom tržištu nude kao nova roba, a u stvari su pokazali šta znaju i umiju kad su sa Vesnom Bratić, Borovinićkom i njima sličnim uništavali sve po Crnoj Gori – tjerali investitore, komandovali napadima na Belvederu, uvozili koronu iz susjednih država”, saopštio je funkcioner DPS- a.

A zamjenik kandidata, po riječima Nikolića, pod parolom “Napolje sad” “otjerao je sve velike investitiore koji su doprinosili ekonomskom napretku Crne Gore”.

“Kada nam stigne faktura za naplatu nakon završetka arbitraže koju je Aman poveo pravo ćemo je njima poslati. Zbog građana, pomenućemo – nije ni Đukanović, niti DPS, kriva za blokadu institucija. Ona je počela upravo sa radom Vlade Zdravka Krivokapića– premda je moguće očekivati kako će čelnici Evrope sad možda i da se prave kako nijesu bili u njoj”, jasan je portparol DPS-a.

Čitaj još:   SASTANAK ESCOBARA I ĐUKANOVIĆA: "Ključni problem nestabilnosti regiona ne može biti riješen bez..."(video)

Nije Đukanović blokirao diplomatsku mrežu, kaže on, nego je spašavao od “blamaža u kojima su učestvovali nekadašnji apostoli, a sadašnji funkcioneri Evrope sad”.

“Dovoljno je sjetiti se koga su predlagali za ambasadora u Bosni i Hercegovini.  Lošim manipulatorima iz Evrope sad poručujemo – ako imate saznanja o bilo kakvom krivičnom djelu koje je počinio bilo ko iz DPS-a, u ponedjeljak ujutro odmah podnesite prijave nadležnim institucijama.

U suprotnom, s obzirom na to da imate već imidž lažova, svako sljedeće saopštenje, bez argumenta, samo potvrđuje da opet pokušavate da javnost dovedete u zabludu”, dodao je Nikolić.

Milo Đukanović je Crnu Goru, navodi on, uveo u najjači vojni savez i doveo pred vrata Evropske unije, “a vi i vaša apostolska politika, ste je gurali u balkansko blato”.

“Kako ste kao kvazi eksperti, došli do vlasti, tako su evropske integracije Crne Gore potpuno zaustavljene. Od toga se Crna Gora nije oporavila do danas. Vas i Evropsku uniju, spaja samo i isključivo lažni naziv stranke čiji ste PR napravili parama građana.

Samo neka u Evropi sad žive u iluziju – tek će 19. marta shvatiti da će za zamjenika kandidata i drugi krug ostati nedostižan cilj”, zaključio je Nikolić u reagovanju.

Čitaj još:   MILO Đukanović: Važno da CG sačuva multietničku demokratiju, primljena akreditivna pisma novih ambasadora, KOSOVA i… (foto, video)

BONUS VIDEO: Predsjednik Đukanović prisustvovao prijemu povodom pete godišnjice članstva Crne Gore u NATO

izvor CdM. me

MILOŠ Nikolić: DRITAN Abazović se uplašio da će ga ruka pravde ipak stići… (foto)

Premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića je uhvatio strah da Read more