IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UZROK TRAGIČNOG POŽARA! ROĐAK PORODICE OTKRIO- TU JE BILO ČETVERO DJECE, STVARI SE SUŠILE NA PEĆI… (foto)

Mogući uzrok požara u Novom Pazaru, u kojem je stradalo četvero male djece, je to što se porodica grijala na peć i grijalice.

  • Vjerovatno se neka stvar zapalila i tako došlo do požara – navodi rođak porodice u čijem stanu je buknula vatra.

Prema nezvaničnim informacijama, do požara je najvjerovatnije došlo usred nemara, jer su se roditelji grijali na termo peć i grijalice.

Jedan od rođaka, rekao je da se majka brinula o četvero male djece, i da je vjerovatno ostavila stvari na neki uređaj za grijanje i da je tako došlo do požara.

Tu je četvero male djece, znate i sami kako to ide, stvari se ostavljaju da se suše, vjerovatno se neka stvar zapalila i tako došlo do požara. Sestra mi je udata za Egipćanina, ona je bila domaćica, dok je zet radio, jutros su oboje bili tu, ali sudbina je tako htjela da odnese živote njihove djece, a i njihovi životi su dovedeni u pitanje – rekao je jedan od rođaka.

Čitaj još:   PREMIJER Krivokapić: "Vladu podržava samo deset od 81 poslanika i to je evropski fenomen" (foto)

Otac je uslijed velikih opekotina, hitno prebačen za Beograd, dok se majka nalazi u OB Novi Pazar.

Na licu mjesta još uvijek se nalaze pripadnici vatrogasne brigade i PU Novi Pazar, koji su prema prvim informacijama stigli na vrijeme, ali je požar već uzeo svoj danak, prenosi Blic.

Izvor: Hayat.ba

ANDREJ Nikolaidis: “Milatović i njegov pajtaš Spajić su srpski nacionalisti, JAKOV će biti oprezan i uljudniji u izjavama o BiH, dok potpuno ne završe posao srbifikacije Crne Gore” (foto)

Milo Đukanović je dobio najviše glasova u prvom krugu izbora Read more

Čitaj još:   SAD DOVEO U PITANJE SARADNJU S BUDUĆOM VLADOM CRNE GORE: OVO JE JOŠ JEDAN...