IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Očekujem podršku HGI i njenih birača…

Zbog naše političke bliskosti i zajedničkih ciljeva koje nas spajaju, zbog Evropske unije i evropskih vrijednosti koje nas povezuju, prenijela sam rukovodstvu HGI poruku da smatram da zavrjeđujem njihovu i podršku birača HGI na predsjedničkim izborima 19. marta, saopštila je predsjednička kandidatknija SDP Draginja Vuksanović- Stanković, nakon razgovora sa rukovodstvom HGI- a.

Ona je kazala da je ‘ovo bio iskren i otvoren razgovor prijatelja, saboraca iz vremena kada nas je bilo malo za nezavisnu i građansku Crnu Goru, i saboraca današnjih u borbi za očuvanje takve Crne Gore na koju se nasrće iz istih ideoloških centara kao ranije’.

“Tivat je mjesto koje na sjajan način simbolizuje crnogorsku multikulturalnost a današnji susret sa prijateljima iz Hrvatske građanske inicijative i g-dinom Vuksanovićem je bio dobar povod da se podsjetimo na ovu temeljnu vrijednost moderne Crne Gore”, kazala je Vuksanović Stanković.

Čitaj još:   VELIKO BRAVO: Žalgiris u dresovima Ukrajine šokirao Barselonu... (foto, video)

Ona je navela da Crna Gora i Hrvatska moraju imati najbolje moguće odnose, te da ove dvije zemlje u bliskoj budućnosti moraju biti najbliži partneri u EU, čiji je Hrvatska član, a Crna Gora mora uraditi sve da pristupi članstvu što je moguće prije.

“HGI, kao odgovorna i partija koja je nebrojeno puta pokazala privrženost evropskoj Crnoj Gori, će sasvim sigurno i u narednom periodu značajno doprinijeti tom našem velikom i istorijskom cilju” zaključila je predsjednička kandidatkinja SDP-a.

izvor: mportal.me

JOVANA Marović: Svaka čast DRAGINJA, tako to rade žene…

Bivša ministarka evropskih integracija, Jovana Marović prokomentarisala je potez predsjedničke Read more

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: “Preuzimam odgovornost za loš rezultat, PODNOSIM OSTAVKU na partijske funkcije i mjesto poslanice… (foto)

Kandidatkinja SDP Draginja Vuksanović- Stanković kazala je na konferenciji za Read more

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković Bulajiću: NE BLOKIRAJTE institucije i ne pribjegavajte zloupotrebi službenog položaja...
DRAGINJA Vuksanović- Stanković poziva MILA Đukanovića da raspusti parlament… (foto)

Kandidatkinja Socijaldemokratske partije (SDP) za predsjednicu Crne Gore, Draginja Vuksanović Stanković, Read more