IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: Presuđeni terorista i osvjedočeni izdajnik Milan PIPUN Knežević, TV nastupom pokazao da je ZADRUGA njegov krajnji domet… (foto, video)

Presuđeni terorista i osvjedočeni izdajnik Crne Gore Milan Knežević, pokušao da svojim neuravnoteženim govorom podigne moral posrnulog vojvode Andrije Mandića a zapravo je nervozom koju je demonstrirao pokazao kako je i sam svjestan činjenice da će aktuelni predsjednik Crne Gore Milo Đukanović nastaviti da obavlja svoju funkciju i u narednih pet godina, portparol i poslanik DPS- a u Skupštini Crne Gore Miloš Nikolić.

BONUS VIDEO: Milan Knežević- “Ne bih bio Pipun, nego Bred Pit!”

„Za očekivati bi bilo da se nakon još jednog izbornog poraza ovaj humorista u pokušaju i neko ko se ponosi svojim sluganstvom velikosrpskim interesima u Crnoj Gori oproba i u Zadruzi jer je to krajnji domet njegovog političkog kapaciteta. Možda će tamo, u društvu starleta i rashodovanih uličara konačno pronaći svoje mjesto i imati šansu da konačno jednom u životu i ostvari neku pobjedu“, poručio je Nikolić. 

U Crnoj Gori, prema njegovim riječima, tu šansu svakako dobiti neće jer će, kako je istakao, predstojeći izbori potvrditi da građani dobro znaju da liderstvo i politička mudrost predsjednika Đukanovića nemaju alternativu.

Čitaj još:   JOŠ DANAS SUNČANO, PA IDE NOVI PREOKRET: Vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana... (foto)

„I na kraju, pošto je Knežević više puta u svom nastupu pominjao zatvor u Spužu – koji je vjerovatno dobro zapamtio tokom svog tromjesečnog boravka u istom, poručujemo mu da se dobro spremi jer vrijeme promjena u Crnoj Gori dolazi.

A ono će ujedno značiti da bi Knežević za sva nepočinstva i izdaju državnih interesa ovoga puta umjesto ,,robijaških refrena” u Spužu mogao provesti toliko vremena da će imati kad da napiše i sabrana djela na kojima bi mu i Solženjicin pozavidio“, zaključio je Nikolić.

izvor: Mportal.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more