IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL I UŽAS- Vučićev kum učestvovao u udesu na Dedinju: „Meklarenom“ se zakucao u ogradu, povređene dvije žene… (foto)

Nikola Petrović, nekadašnji generalni direktor Javnog preduzeća „Elektromreža Srbije“ i kum predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, učestvovao je u saobraćajnoj nezgodi na Dedinju, a tom prilikom su povređene dvije osobe…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 07: 03-2023, 00: 14… SKANDAL I UŽAS- Vučićev kum učestvovao u udesu na Dedinju: „Meklarenom“ se zakucao u ogradu, povređene dvije žene… (foto)

Naime, Petrović je upravljao vozilom marke „mercedes meklaren“, kada se zakucao u ogradu u Užičkoj ulici kod broja 46. Tom prilikom oborio je tri stuba i udario u auto marke „opel korsa“.

Prema saznajima Nova.rs, dvIJe ženske osobe su povređene i one su prevezene u Urgentni centar.

Prema nezvaničnim informacijama, kum predsednika Srbije Aleksandar Vučić ulazio je iz sporedne ulice u Užičku i tom prilikom nije propustio „opel korsu“, kada je došlo do sudara.

Ekipa portala Nova.rs je nakon dolaska na lice mjesta zatekla vozilo AMSS- a, kao i vozilo JKP Parking servis, te dva policijska automobila. Nikola Petrović je sve vrijeme bio u policijskom vozilu, što je zabilježio fotoreporter na licu mjesta.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: UHAPŠEN VLASNIK RESTORANA, nakon korona žurke sa 150 gostiju... (foto)

Sa „meklarena“ su skinute tablice, a pripadnici MUP nisu dozvolili da njegov automobil preveze AMSS, već, kako su rekli, to mora da uradi Parking servis.

Nakoliko muškaraca je sve vrijeme stajalo pored naše ekipe, praktično nas okruživši. Iako smo pokušali od njih da saznamo zbog čega stoje tik uz nas, oni nisu željeli da odgovore.

Pripadnik MUP- a koji je regulisao saobraćaj u Užičkoj ulici nekoliko puta je od nas tražio da mu kažemo kako smo za ovu saobraćajnu nesreću saznali, i „šta mi radimo tu“.

Iz MUP- a su za Nova.rs potvrdili da je došlo do saobraćajne nesreće, kao i da su povređena dva lica, ali nisu otkrivali identitet učesnika ove saobraćajne nezgode.

BONUS VIDEO: Kad predsednika nervira voditelj…

izvor Danas.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more