IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEZIVA NESREĆA I KATASTROFA U PAZARU POSTALA JOŠ VEĆA! Majki AMRI saopštili strašnu istinu, SLOMILA SE OD TUGE! (foto, video)

AMRU A. jako teško podnijela, slomila se. Još joj je i muž jako loše. Pitanje je da li će on preživeti- kaže rođak ove pogođenje majke…

NOVI PAZAR: Sabdžak, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 08: 03-2023, 00: 14… JEZIVA NESREĆA I KATASTROFA U PAZARU POSTALA JOŠ VEĆA! Majki AMRI saopštili strašnu istinu, SLOMILA SE OD TUGE! (foto, video)

Amra Koč, koja je prekjuče ostala bez četvero dece u stravičnom požaru koji je izbio u njihovom stanu u Novom Pazaru, u teškom je psihičkom stanju i nije ni svesna da su mališani nastradali. Amrin muž, Egipćanin Abdulrahim Atia, nalazi se u bolnici i u kritičnom je stanju pošto su mu opekotine zahvatile više od 50 odsto tijela.

Nakon što je saznala da je četvero mališana tragično stradalo u požaru u Novom Pazaru, njihovu majku Amru Koč. doktori su prebacili u Beograd, u kliniku “Laza Lazarević”. 

– Ona je jako teško podnela, slomila se. Još joj je i muž jako loše. Pitanje je da li će on preživeti- kaže rođak ove majke za Blic.

Podsjetimo, Amra A. zadobila je opekotine u požaru u kojoj joj je nastradalo četvero djece. Njen suprug Abdularahim teško je povređen i izgorelo mu je preko 50 odsto tijela. Njemu se ljekari bore za život.

Čitaj još:   MILE KAPITULIRAO: „Razgovarat ću sa Erdoganom, idem da mu kažem…“ (foto i video)
VELIKA TRAGEDIJA Četvero dece stradalo u požaru, muž teško povređen 

Njihovo četvero djece uzrasta od šest mjeseci do 6 godina nastradalo je u požaru koji je izbio u nedelju ujutru u stanu u Novom Pazaru u kojem su živjeli.

Rezultati obdukcije pokazali su da su se djeca ugušila ugljen- monoksidom.

Podjsetimo, otac četvero mališana živ je gorio dok je pokušavao da spasi svoju djecu, tvrde očevici ovog strašnog događaja. Nesrećni čojvek je preko terase pokušao da uđe u sobu gdje su mu bila djeca, ali nije uspio da otvori vrata.

Ljekari u novopazarskoj bolnici rekli su da su tijela troje djece bila praktično ugljenisana prilikom prijema, dok je četvrto djete davalo znake života, ali su opekotine bile toliko jezive da ni reanimacijom nije moglo biti spašeno.

BONUS VIDEO: OVO SU RODITELJI ČETVERO MALIŠANA KOJI SU TRAGIČNO IZGUBILI ŽIVOT U POŽARU: Ocu se bore za život

Čitaj još:   NJEMCI Prognoziraju kraj PANDEMIJE:"Život potpuno se normalizira, ograničenja postat će nepotrebna!" (foto i video)

izvor Informer.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more