IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BEOGRAD: Ubijen Ranko ESKOBAR, ujak predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića… (foto)

Ranko Radošević zvani Ranko Eskobar je ubijen na pumpi u Rušnju oko 11 sati. Njega su ubila dvojica muškaraca obučeni u crno, sa kapuljačama na glavama i hirurškim maskama…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 09: 03-2023, 17: 54… BEOGRAD: Ubijen Ranko ESKOBAR, ujak predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića… (foto)

Kako je Pobjeda ranije pisala,Radošević je ujak predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića i blizak prijatelj Bobana Baćovića, bezbjednosno interesantne osobe koja duže boravi u Beogradu…

U Beogradu ubijen Nikšićanin Ranko RadoševićFoto: Blic Crna hronika

Nikšićanin Ranko Radošević, ubijen je u Rušnju u Srbiji, prenose tamošnji mediji.

Ranko Radošević zvani Ranko Eskobar je ubijen na pumpi u Rušnju oko 11 sati. Njega su ubila dvojica muškaraca obučeni u crno, sa kapuljačama na glavama i hirurškim maskama.

Nakon zločina, na Petlovom brdu je pronađen i zapaljen automobi koji se dovodi u vezu sa zločinom.

Ranko Radošević (54) koji je, prema prvim informacijama ubijen na benzinskoj pumpi u Rušnju, navodno je jedan od vođa nikšićkog klana i poznat je istražnim organima od ranije po nadimku Ranko Eskobar i dovođen je u vezu sa škaljarskim klanom. 

Čitaj još:   HOROR: ZADAVILI TRUDNICU, ISJEKLI JOJ STOMAK I IZVADILI BEBU...

Kako su mediji ranije pisali, Ranko Eskobar je u podzemlju postrao prepoznatljiv po trgovini blindiranim automobilima.

Upravo jedno takvo vozilo pronađeno je u garaži Marka Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka, kojima se sudi za sedam likvidacija i druga teška krivična djela.

Ranije se pisalo i da je Ranko R. povezivan sa članom bežanijskog kriminalnog klana, Goranom Mijatovićem, koji je ubijen u Beogradu.

Kako je Pobjeda ranije pisala,Radošević je ujak predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića i blizak prijatelj Bobana Baćovića, bezbjednosno interesantne osobe koja duže boravi u Beogradu.

izvor Pobjeda.me

GRADINA: Carinici pronašli ženu sakrivenu ispod haube automobila… (foto)

Carinici su spijrečili pokušaj jedne migrantkinje da ilegalno uđe u Read more