IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DOBRI LJUDI: HITNO POTREBNI DONORI KOŽE ocu djece stradale u požaru u Novom Pazaru! PITANJE JE ŽIVOTA I SMRTI” (foto, video)

Ocu četvoro djece koja su stradala u požaru u Novom Pazaru su hitno potrebni donori kože, vremena ponestaje jer ističe rok za operaciju.

Apel za pomoć je objavio i beoradski muftija Mustafa Jusufspahić.

– Htno! Pitanje je života i smrti. Neophodna su još dvojica donora kože. Bog vas pomogao. Operacija mora što hitnije da se izvrši a najkasnije u četvrtak. Javiti se direktno na plastičnu hirurgiju Urgentnog centra za oca četvoro stradale djece u požaru – napisao je muftija.

Podsjetimo, četvoro mališana je stradalo u strašnom požaru u Novom Pazaru, dok su njihovi roditelji prebačeni u bolnicu. Majka je zadobila lakše opekotine, a nakon saznanja da su joj stradala djeca, prebačena je u teškom psihičkom stanju u kliniku “Laza Lazarević”.

Njen muž, inače državljanin Egipta, nalazi se u Kliničkom centru Srbije gdje se ljekari bore za njegov život i čeka se na donore kože, jer mu je više od 50 odsto kože izgorjelo.

Čitaj još:   Brojke za NEVJEROVATI: RAFA Nadal igrao ZASTRAŠUJUĆE u Parizu ... (foto i video)

Kako smo ranije objavili, otac četvoro mališana živ je gorio dok je pokušavao da spasi svoju djecu, tvrde očevici ovog strašnog događaja. Nesrećni čovjek je preko terase pokušao da uđe u sobu gdje su mu bila djeca, ali nije uspio da otvori vrata.

Rezultati obdukcije pokazali su da su se djeca ugušila ugljen-monoksidom.

BONUS VIDEO: Tragedija u Novom Pazaru: U požaru stradalo četvero djece…

Čitaj još:   Živković: TUŽAN SKUP I PATRIOTSKO VESELJE

izvor: srbijadanas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more