IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Srbin uhapšen na izlazu iz Crne Gore sa pola tone kokaina… (foto)

U cistijerni iz Crne Gore pronađeno oko pola tone kokaina, uhapšen srpski državljanin…

GOSTUN: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 09: 03-2023, 16: 54… Srbin uhapšen na izlazu iz Crne Gore sa pola tone kokaina… (foto)

Na Gostunu zaplijenjeno pola tone kokaina koji je stigao iz Crne Gore…

Srpska policija uhapsila je tamošnjeg državljanina Miroslava Đurića iz Loznice, koji ima registrovanu firmu u Danilovgradu, kod kojeg je pregledom cistijerne na graničnom prelazu Gostun kada je izašao iz Crne Gore, pronašla oko 500 kilograma kokaina, potvrđeno je nezvanično CdM- u iz policije. Kamion je, prema saznanjima CdM-a, iz Crne Gore izašao 6. marta.

ANB u saradnji sa kolegama u Srbiji provjerava firmu “Royal šped” čije je sjedište u Bandićima, a u čijem su kamionu– cistijerni (DG- AT053), kako je Vijestima rečeno, pronašli milionski tovar kokaina.

“Kokain je pronađen u specijalno izrađenom prostoru u kamionu – cictijerni. Pregled je u toku”, rečeno je nezvanično CdM- u iz policije.

Čitaj još:   MARKO Kovačević– Šubara- NASTAVLJA SA MANIPULACIJAMA: Nakon saslušanja se pravi lud, misli da će se njegovo nedjelo zaboraviti! (foto, video)

Kamion je zaustavljen na ulazu u Srbiju na graničnom prelazu Gostun, a prema prvim podacima, sumnja se da ima najmanje pola tone narkotika.

Kamion je, tvrdi sagovornik Vijesti, u Crnu Goru je ušao 4. marta kada je isporučio plin za firmu “Petrol”.

U Centralnom registru privrednih subjekata CRPS navodi se da je firma “Royal šped” osnovana 2. juna 2021. godine, za drumski prevoz tereta, sa ukupunim kapitalom od jedan euro, a vlasnik i osnivač je srpski državljanin Miroslav Đurić sa prebivalištem u Danilovgradu.

Prošle godine firma je imala mali promet, sudeći prema finansijskom iskazu predatom Upravi prihoda i carina.

izvor Vijesti.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more